Kreativ marknadsföring för företag | Anna Pugacova
  • Home >>

Kreativ marknadsföring för företag

"Kreativ marknadsföring för små-företagare"

- bygg ditt varumärke och kundbas, öka din synlighet och  försäljning. Mindre övertänkande - mer klarhet, struktur, fokus och actions. 


SÅ HÄR GÅR DET TILL

- 14 dagar och du kan börjar direkt du beställt kursen

- Du kommer att få 7 konkreta tips med konkreta förslag och verktyg med mina egna exempel

- 7 video-lektioner och pdf-filer med uppgifter och exempel som du kan börja använda själv


BONUS 

- Accountability check-in’s och mejl-coaching med mig i 2 veckor. 

LEKTION 1 Set yourself up for success!

Förberedelse inför kursen - mindset, rutiner och annat gott och blandat. 

LEKTION 2 MÄNNISKOR Det enda som du behöver för att ha ett framgångsrikt företag är följande:

1. Människor.

2. Människor som ser och älskar det du gör.

3. Människor som ser och älskar det du gör och vill betala dig för det. 

Det är människor som bygger ditt företag, din organisation, din arbetsplats och din framgång. *och inte ett visitkort, typsnitt eller logga.


I min 14 dagars marknadsföringsutmaning vill jag ge dig en lista med förslag på människor som du kan ta kontakt med redan idag för att ta ditt företag ett (eller 10) steg framåt och/eller öka din försäljning och synlighet.

LEKTION 3 EVENAMANG

Den fysiska och mänskliga kontakten är den rakaste vägen till en försäljning, bokning, varma kontakter eller rekommendationer. Varför? För att det är lättare och snabbare för motparten att avgöra om personen gillar dig eller inte. Om hon eller han gillar dig så kommer det naturliga utveckligen av möten och eventuella bokningar. I den digitala världen tar den här tillits-processen en mycket längre tid. 

I min 14 dagars marknadsföringsutmaning vill jag ge dig förslag på evenemang och platser som du kan besöka för att bli upptäckt och sedd. Ju fler ser vem du är och vad du gör, ju fler kommer att prata om dig.

In order for people to SEE you, You have to make yourself VISIBLE.

LEKTION 4 NYA SYSTEM OCH VANOR

Fokusera på det som är viktigt på riktigt. De flesta fokuserar på MÅLET medans de mest framgångsrika fokuserar på SYSTEMET/HUR’et - alltså VÄGEN DIT.

Du kanske tror att du behöver en marknadsföringsplan eller högre försäljning. Men det du behöver egentligen är - riktigt bra sälj-och marknadsförings vanor och system. Det är SYSTEM och VANOR som kommer att ge dig din dröm. Rutiner ger frihet. Disciplin ger resultat. 

I min 14 dagars marknadsföringsutmaning kommer jag att ge dig tydliga och konkreta vanor och system som jag använder i mitt företag som gett mig så mycket resultat i form av synlighet, kontakter, uppdrag och pengar.

LEKTION 5 SELF LOVE (PÅ RIKTIGT) och inte ett ansiktsmask. (inget personligt för att jag ÄLSKAR ansiktsbehandlingar 🙂 ) 

Jag kommer att ge dig mina TOP 8 self-love rutiner. Alltså self-love på riktigt som inte handlar om att du tar ett bad eller äter nyttigt. Jag säger inte att det inte är bra. Jag menar att äta och bada är väldigt grundläggande. Genom att driva företag upptäcker du en del rädslor och begränsningar inom dig själv som kan leda till att du saboterar din egen framgång.

LEKTION 6 SANNA OCH INSPIRERAMDE BERÄTTELSER SOM BERÖR

Det är berättelser som berör och inte fakta. Tex. Jag kan ju säga till dig att mina strategier och rutiner har hjälpt mig att nästan dubbla min omsättning i företaget under det här året. Känner du något när jag säger detta? Nej, det gör du inte. Och inte jag heller. Men när jag berättade vart min resa började, vilka motgångar jag mötte, vilka misstag jag gjorde etc. det är först då kommer du börja känna något …. Det är mina sanna och inspirerande berättelser som gett mig flest jobbuppdrag. Att lyssnaren fått möjlighet att ta del av min sanna historia och känna igen sig själv i den. 

I min 14 dagars marknadsföringsutmaning kommer jag att ge dig en steg-för-steg guide för hur du bygger och berättar din unika historia som i sin tur attraherar fler kunder.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: