Företag – Anna Pugacova

Er guide till en framgångsrik och hälsosam arbetsplats!

Jag jobbar först och främst som mental coach och föreläsare men håller även i online kurser och utbildningar.
I mitt jobb blandar jag kunskaper från forskning och den teoretiska kunskapen och verktygen som jag själv samlat på mig under åren. Fakta blandas med skämt, skratt och sist men inte minst, min energi och min passion för människor och för mitt jobb som inspirerar dig till en förändring!

Jag har alltid brunnit för människans inre lycka och välmående på alla sätt och vis. Under mina 7 år i Sverige har jag jobbat som mental coach, matkreatör, föreläsare och även företagskonsult. I mina uppdrag för företag är jag eran guide till en framgångsrik och hälsosam arbetsplats, där jag först och främst fokuserar på
 arbetsmiljöfrågor, stresshantering, ledarskap, personlig utveckling och hälsa.

Jag har haft äran att jobba med stora som små företag som Solar, Ahlsell, Stora Nolia, KE-Reklam, Gällivare Kommun, LRF, Almi etc. 

Varmt välkomna att ta kontakt med mig för frågor och bokningar info@annapugacova.se
Det vi gör tillsammans - gör skillnad!
"Dreams without a plan and actions is just a wishful thinking!"

quote-left

Kan rekommendera att du investerar några timmar i dig själv och går på denna föreläsning, Lyckans Algoritm. Var på den i veckan och den gav mig en del funderingar och insikter.
Att våga ta tag i sina rädslor, att våga göra nya saker, chansa i livet, bryta mönster.  Man har ett eget ansvar för sin egen lycka. 

quote-right

En privatperson

M.M. Berg

quote-left

Tusen tack för gårdagen!
Vilken enorm skillnad det var att komma till arbetet idag, å såklart på ett positivt sätt. Jag somnade med ett leende i själen. Var riktigt nervös igår för hur alla skulle ta det här, men det gick ju hur bra som helst.

quote-right

En företagskund

K. Norman

quote-left

Upplevelsen med Anna är omvälvande, intressant, givande och inspirerande. Hon är mycket skicklig, kunnig, positiv och full av energi. Efter vårt samarbete känner jag mig full av tankar och det fungerar mycket bättre. Vill gärna att du kommer fler gånger!

quote-right

En föreagskund

Kerstin Thomas, KE-Reklam

Hör gärna av dig och berätta om dina behov och önskemål!

"Great leaders are willing to sacrifice the numbers to save the people. 

Poor leaders sacrifice the people to save the numbers."