Vi erbjuder föreläsningar, utbildningar, workshops och konsultuppdrag för:

- Företagare / Entreprenörer / Arbetsgrupper - motivationsföreläsningar, workshops, utbildningar, AW m.m

- Näringslivet - tillsammans kan vi bygga en stark och hållbar näringsliv där alla får rätt förutsättningar för att lyckas!

- Kommuner runt om i länet - motivationsföreläsningar, workshops, utbildningar, m.m

- Ideella organisationer och föreningar - tillsammans kan vi göra skillnad!

Anna Pugačova

- arbetar som föreläsare, författare, mental coach  och erbjuder skräddarsydda utbildningar, föreläsningar och workshops riktade till organisationer och företag. Vanliga ämnen som efterfrågas är ledarskap, kommunikation och motivation där medarbetarnas arbetsglädje står i centrum. Anna brinner för personlig utveckling och för att lyfta varje enskild individs potential till nya höjder.

För mer information, skräddarsydda föreläsningar och utbildningar, skicka ett mejl till: info@annapugacova.com


Vad andra säger...

"Din föreläsning gav effekt till en av ekonomi- och planeringscheferna inom en sjukvårdsdivision, han la upp en bild under gårdagen utifrån din föreläsning och dina strategier, som handlar om vår organisation och hur vi kan förändra sjukvården och dess arbetssätt.

Hela din personlighet utstrålar styrka och positivism, och budskapet som du framför är ju det som vi behöver påminna oss om varje dag, att det är inom oss själva vi måste hämta tron, motivationen och fokus för att få kraften att genomföra de handlingar som gör att vi når våra mål!"

Carina Jenslid

Controller, Ekonomi- och planeringsavdelningen, Region Norrbotten


Varje uppdrag är unik och därför ber vi dig att höra gärna av dig till oss!

Namn*
Epost*
0 of 350

Uppdrag hos bland annat...


Kunskap är makt bara om du använder den!Några av våra föreläsningar / uppdrag 

WORKSHOP "FRÅN INDIVID TILL GRUPP"

Vi är vår egen och varandras arbetsmiljö och därför fokuserar workshopen på individen och det fysiska och psykiska välmåendet.

Genom övningen ”Lyckans Hjul”, där jag guidar alla deltagare genom 12 livsområden som är avgörande för vårt välbefinnande, utvärderar medarbetarna sitt eget liv. Tillsammans i grupper ger vi sedan tips och råd till varandra för att förbättra eller förändra ett visst område. Vi tenderar att vara mycket bättre på att ge råd till andra men när det kommer till oss själva är detta inte alltid lika lätt. Workshopen ger tid till dialog och reflektion över vårt eget samspel med kollegor och grupper.

Denna workshop fokuserar på att öka medarbetarnas handlingskraft, känsla av delaktighet och meningsfullhet framförallt i sina egna liv men även på arbetsplatsen. Vi jobbar med att se och förstå sig själv först samt se sina egna och andras styrkor och förmågor.

TID: 45 min - 60 min Ett paketpris erbjudande vid bokning av föreläsning och workshop gäller. Fråga efter priset. 

För mer info, pris och bokningar skriv till: info@annapugacova.com


"MIG KROSSAR DU ALDRIG - MIN RESA FRÅN ATT ÖVERLEVA TILL ATT LEVA"

Mig krossar du aldrig är en gripande och inspirerande livshistoria om entreprenören Anna Pugacova, vars resa från barnhemmet i Lettland till framgångsrik affärskvinna berört många. Född in i en missbruksfamilj blev Anna och hennes syskon tidigt omhändertagna av socialen och placerade på barnhem. Vid nio års ålder började den fysiska och psykiska misshandeln när Anna placerades hos en fosterfamilj. När en lärare tre år senare äntligen slog larm hade hungern, slagen och det hårda arbetet nästan krossat henne. 

Anna genom uppväxten och gjorde livet till en ständig kamp, men drömmen om att en dag få leva ett lyckligt liv gav henne mod och drivkraft att kämpa för sin framtid. Detta är en berättelse om att vända sina rädslor till drivkrafter och att aldrig sluta slåss för sina drömmar. 

”Trots mina dåliga förutsättningar och stora chanser att misslyckas fann jag modet att leva mitt liv fullt ut. Att bli den kvinna jag är idag som vågar ta plats och motivera andra att ta för sig av livet.”

"Mig krossar du aldrig - min resa från att överleva till att leva" är Annas debutbok som publicerades maj 2019. Tryck av andra upplagan beställdes juni 2019. 

TID: 45 min - 60 min Ett paketpris erbjudande vid bokning av föreläsning och workshop gäller. Fråga efter priset. 

För mer info, pris och bokningar skriv till: info@annapugacova.com


SE MÖJLIGHETER OCH INSPIRERA I ÄNDRINGSARBETE

Föreläsningen lägger  fokus på individen för att öka dennes självkännedomen. Mer specifikt handlar detta om att individen blir medveten om sina handlingar, beteenden, tankar och känslor. Även drivkrafter, värderingar och motivation hör hit liksom det psykiska och fysiska välmåendet.

Självkännedomen är viktigt för att kunna jobba i en grupp eller arbetslag, och när en individ förstår och kan se sin egen roll blir grupparbetet så mycket lättare.

TID: 45 min - 60 min Ett paketpris erbjudande vid bokning av föreläsning och workshop gäller. Fråga efter priset. 

För mer info, pris och bokningar skriv till: info@annapugacova.com


THE BLISS POINT OF ENTREPRENEURSHIP 

Bygg framgångsrika företag genom att implementera dessa tre viktiga ingredienser

I detta tal och boken erbjuder The Bliss Point of Entrepreneurship delar Anna en enkel men ändå så kraftfull uppfattning om hur du kan implementera tre viktiga ingredienser i ditt företag för att lyckas medan du fortfarande gör det du älskar. Hon delar också en del av sin personliga historia: år fyllda med ekonomisk osäkerhet, missbruk och dåliga livsvillkor, påfrestningar och misslyckanden, samtidigt som hon fortfarande kan behålla hoppet om en bättre framtid.

TID: 45 min - 60 min Ett paketpris erbjudande vid bokning av föreläsning och workshop gäller. Fråga efter priset. 

För mer info, pris och bokningar skriv till: info@annapugacova.com


Vad andra säger...

"Anna du är så inspirerande och din företagscoachning har gett mig så mycket! Resultaten jag har fått i mitt företag är helt fantastiska! Jag rekommenderar dig verkligen riktigt mycket till alla som vill ha både en coach som lyssnar på riktigt och som ger strategier som funka!"

Nina Berg | Föreläsare, författare & coach, Malmö


"Att anlita Anna som min coach har utvecklat både mig och min verksamhet i positiv riktning. Uppskattar verkligen Annas rakhet och ärlighet och hennes fantastiska sätt att ”se igenom mig” och därefter guida mig i rätt riktning!"

Jennie Thygesson Thygeholm & Partner AB


Är du nyfiken? Behöver du hjälp med något?

 Varje uppdrag är unik och därför ber vi dig att höra gärna av dig till oss!

Kontakta mig!

Besöksadress: Landsgatan 1, 972 41, Luleå 

För brev och annat post: Furulundsgatan 3, 972 53, Luleå 

ÖPPETTIDER VARIERAR beroende på uppdrag och kurstillfällen. 

Telefon kontoret: 07 - 251 251 65  

Mejl: info@annapugacova.com Vi kollar mejl 1-2 gånger om dagen under vardagar.


Varje vecka skriver Anna inspirerande nyhetsbrev, skapar kurser, utbildningar, föreläsningar för att så många som möjligt ska kunna ta del av hennes motivation, inspiration samt verktyg och strategier.

Förändringen sker när du är öppen för en förändring! Utveckla dig själv och ditt företag genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev.

Marketing by

Vi kommer att behandla dina uppgifter med kärlek. Jag skriver när jag känner mig inspirerad. Nyhetsbreven är på ENGELSKA och innehåller mindset och företagstips, inspirerande berättelser, freebies, aktuella projekt, kurser m.m