En kurs på en dag | Anna Pugacova

Det vanligaste orsaken till att människor ger upp, inte förverkligar och/eller avslutar sina projekt är TID och JOBBIGA KÄNSLOR. 
Vi tror att saker och ting tar så j**** mycket tid och att det hela känns bara jobbigt och överväldigande. 

Tex. Du vill lansera en digital kurs men .... Det känns som att det kommer att ta 888 timmar. Och tekniken känns bara överväldigande. Samtidigt är du inte riktigt säker på exakt VAD du ska lägga i din kurs och HUR du ska leverera innehållet av kurser.

Japp, det är mycket MEN det behöver inte vara så. Här är min historia. 

"Det är måndag. Jag vaknar kl 6 och börjar med mina morgonrutiner. Först yoga, sedan meditation och en enkle frukost. Under yogan tänker jag på en ide som skulle kunna vara en kurs. kl 7:30 sätter jag mig ner vi dator... 10:30 har min ide förvandlats till en kurs. Det tog mig 3 timmar."

Jag är både stolt och tacksam att jag vågade gå in i det okända världen för nästan 8 år sedan och startade mina sociala media kanaler och min första digitala kurs. kändes det jobbigt och det tog veckor och månader tills något blev klart. IDAG får jag gjort allt på bara ett par timmar för att jag har medvetet valt att välja det enkla vägen och inte krångla till det för mig själv.

 • Jag vill visa dig en enklare väg i den digitala världen där tekniken löser dina problem och utmaningar istället för att skaffa fler problem.
 • Där skapandet sker i en kreativ miljö och sinnesstämning. 
 • Och sist men inte minst - där du kan spara så mycket tid genom att få stöd i ditt arbete och jobba både enkelt, smart och effektivt.

Se min resa och skapa din egen kärleksrelation till digitala verktyg, din kurs och din framtida kursdeltagare.

VÄLKOMMEN TILL EN DIGITAL ARBETSDAG DÄR DU FÅR MÖJLIGHET ATT SE OCH LÄRA DIG HUR DU KAN JOBBA DIGITALT PÅ ETT ENKELT SÄTT. 

NÄR? Fredag den 3 juli

BOKA TIDIGT erbjudande går ut om

00
Days
00
Hours
28
Minutes
21
Seconds

JAG VILL HJÄLPA DIG ATT JOBBA SMARTARE OCH INTE HÅRDARE

BONUS KURS FÖR DIG SOM ANMÄLER DIG TIDIGT: "SOCIALA MEDIER - DIN FRÄMSTA KOMMUNIKATIONSPLAN FÖR MARKNADSFÖRING AV DIN KURS."

Dagens upplägg

Du och jag och en digital arbetsdag. Du kommer att lära dig och få gjort din kurs, din bok eller något annat som du vill sälja digitalt bara på några timmar.

Kl 10:00 - 11:00 kick off + första lektion "Från ide till kurs" - grunderna och mindset för en lyckad kurs. 

 • Lär dig att skapa kurser och produkter i din verksamhet med LÄTTSAMHET. 
 • Minska känslan av överväldigande när du ska skapa och lansera digitala produkter och tjänster i ditt företag

kl 11:00 - 12:00 Lunchpaus

kl 12:00 - 14:00 andra lektion "Att skapa och lansera en kurs A-Ö" Jag guidar dig genom alla de praktiska, tekniska, kreativa och enkla lösningar och visar dig exakt hur jag jobbar och skapar digitala tjänster i min verksamhet.

 • Lär dig mer om och skapa din kurs på en kursplattform som du kan enkelt styra och bestämma över själv.
 • Ta betalt digitalt och lär dig de olika betalningsmöjligheter.
 • Skapa en säljsida eller en landningssida som din potentiella kund blir nyfiken på. Få en enkel checklista som du kan följa vid dina framtida lanseringar.
 • Koppla ihop alla funktioner så att allting fungerar för dig.
 • Dina bilder, omslag m.m kopplat till din kurs, erbjudande eller bok. 
 • Din medlemssida - ett hem för din kund. 

kl 14:30 - 16:30 Arbetsstuga

 • Stöd och accountability i skapandet.

kl 16:30 - 17:00 Slutprut. VOILA! Din kurs är färdig! Nu kan du börja marknadsföra den. 

BONUS KURS FÖR DIG SOM ANMÄLER DIG TIDIGT: "SocialA mediER - din främSTa kommunikationsplan för marknadsföring av din kurs."

Så här fungerar det:

 • Du är en del av en liten grupp med en begränsad antal platser som jag kommer att jobba med under dagen.
 • Allt material kommer att spelas in via zoom. Om du inte kan delta hela dagen kan du alltid lyssna i repris.
 • Du har livstidstillgång till kursmaterialet. 

För att kunna delta i denna kurs behöver du:

 • Nyfikenhet att skapa en eller fler online kurser på ett enkelt och effektivt sätt
 • Avsätta en tid för denna dag
 • En dator
 • Papper och penna 
 • En hemsida (ej obligatoriskt) 
 • En IDE om en kurs, produkt eller tjänst som du skulle vilja sälja digitalt. Din ide behöver INTE vara 110% färdig. 


OM MIG

Hej! Jag heter Anna Pugacova och jag jobbar som föreläsare, författare och mental coach. Jag har drivit mitt företag sedan 2013 och redan 2015 lanserade jag mitt första online program. Sedan dess har jag gjort hundratals föreläsningar, kurser och workshops online.


Idag jobbar jag på heltid i min verksamhet och jag coachar, utbildar och hjälper både företag och entreprenörer att nå sina drömmar och mål.

"Din föreläsning gav effekt till en av ekonomi- och planeringscheferna inom en sjukvårdsdivision, han la upp en bild under gårdagen utifrån din föreläsning och dina strategier, som handlar om vår organisation och hur vi kan förändra sjukvården och dess arbetssätt."

- Controller, Region Norrbotten

Upplevelsen med Anna är omvälvande, intressant, givande och inspirerande. Hon är mycket skicklig, kunnig, positiv och full av energi. Efter vårt samarbete känner jag mig full av tankar och det fungerar mycket bättre. Vill gärna att du kommer fler gånger!

- deltagare, KE-Reklam

"Hela din personlighet utstrålar styrka och positivism, och budskapet som du framför är ju det som vi behöver påminna oss om varje dag, att det är inom oss själva vi måste hämta tron, motivationen och fokus för att få kraften att genomföra de handlingar som gör att vi når våra mål!

- Carina Jenslid, Controller, Region Norrbotten

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: