WOMEN IS THE NEW BLACK | Anna Pugacova

WOMEN IS THE NEW BLACK

Jag, Anna, startade gruppen ”Meningsfulla samtal & Positiva förändringar” för att vi kvinnor ska kunna mötas och skapa positiva förändringar i våra liv. Varför? För jag tror verkligen att kvinnor kommer förändra världen- women is the new black! Det är vi som ser till att den här världen snurrar, att vardagen snurrar. Vi ser till att saker och ting händer, både i våra egna liv och i våra medmänniskors liv. 


 
Så vi behöver ta hand om oss själva i första hand, för att kunna genomföra de positiva förändringarna i våra egna liv och i vår omvärld. För vi alla vill ju leva i en bättre värld, eller hur? Vi alla vill ju må bättre, vara mer framgångsrika, lyckliga och hälsosammare. Alla vill njuta mer av livet och vara en del av den här världen. Vi alla vill känna oss dugliga, värdefulla och älskvärda. Jag ville skapa gruppen för oss att mötas i och kunna berätta saker för varandra. Ha meningsfulla konversationer och våga vara både stora och starka, små och sårbara. 


 
I mitt yrke som coach vill jag bara jobba med kvinnor. Därför att NI är de som besitter urkraften som behöver växa för att det ska ske stora förändringar i världen. När jag säger världen menar jag inte nödvändigtvis hela jordklotet. Världen kan också vara din egen värld, hur dina människor och ditt hem mår. Eftersom jag är så lyckligt lottad att ni är så många som arbetar med mig är det nu många som hört av sig och frågat om det går att gå fler kurser hos mig. GREAT NEWS! Det är exakt vad jag ordnat nu! 


 
Jag tror verkligen starkt på långa hållbara förändringar. Jag erbjuder inga quick fixes, för det löser inga problem på lång sikt. Det är hållbara handlingar som kommer ge dig den största förändringen och som kommer hjälpa dig att bygga den där stabila grunden som du kan bygga ditt hus på. Inte en sandslott, för quick fix är precis det, ett sandslott! Ni är många som anmält er till mitt program En hållbar förändring – året runt. (Har du missat det? Det är ett program där du varje vecka får tips för att öka din mental och fysiska hälsa. Du får även tips på mat, böcker, massor av kunskap och ja, allt möjligt som är viktigt och inkluderar alla delar i livet. Även kärlek, relationer, karriär, idéer, jobb. Ja, allt som det innebär att vara människa! Det går liksom inte att utesluta vissa områden. Vi är människor och vi behöver fungera i alla aspekter. Läs mer om kursen här https://bit.ly/2ZlB3ls  
 
Jag erbjuder er som redan anmält er till kursen att ta del av månadsvisa coachingsamtal under ett helt år! Detta för halva priset av ett samtal. Kostnad? För programmet 333 kronor. För dig som vill ta ett steg längre och vill ha stöd och support kan uppgradera dig till 999 kronor per månad och då ingår både kurs och coachingsamtal! Standardpris för ett singelsamtal är 1 200 så detta är verkligen ett klipp!
 
För er som ännu inte anmält er till den här kursen kan fortfarande göra det och få specialpriset som de andra också fick! Så ni kan välja direkt om ni vill gå till VIP nivå för 999 kronor i månaden där personlig support från mig ingår under ett helt år. HUR bra är inte detta?

SPREAD THE LOVE

Gilla gärna, dela eller kommentera inlägget och inspirera någon i din omgivning!

Kram, Anna Pugacova – Lyckoexperten

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: