Vill du driva din verksamhet med energi, glädje och lycka och samtidigt få försäljning? | Anna Pugacova

Vill du driva din verksamhet med energi, glädje och lycka och samtidigt få försäljning?


Har du också det här mindsetet som gör att du hindrar dig själv eller bromsar dig själv från att nå en större framgång? Från att nå fler, för att sälja mer och faktiskt driva ett framgångsrikt företag? Det finns många stora skillnader mellan dem som lyckas respektive misslyckas med sina verksamheter, men den största skillnaden är mindsetet. Så idag vill jag prata om ett mindset tips. Jag ser jättetydlig skillnad mellan dem som är drivna och framgångsrika och dem som är lite osäkra och driver en hobbyverksamhet. De velar fram och tillbaka, vågar inte riktigt satsa eller har bara inte kommit fram till vad de vill uppnå.

Anna Pugacova heter jag, jag bor i Luleå och driver mitt eget företag på heltid. Jag jobbar som föreläsare, författare och mental coach. Jag har lanserat min första bok, jag har åkt runt om i Sverige och föreläst. Jag har coachat och hjälpt organisationer, företagare, entreprenörer och privatpersoner att förändra sina liv, sina organisationer samt förbättras och utvecklas både inom företaget och privat.

Men vad jag älskar mest av allt är faktiskt de mänskliga mötena där vi kan prata om drömmar och mål. Ni vet den där intellektuella stimulansen där det bara bubblar upp i hjärnan, allt känns möjligt och man har verkligen hittat energikällan i det man vill göra. Jag känner mig motiverad, inspirerad och full av energi, drivkraft och vilja att gå efter det jag vill göra och uppnå för mig själv.

Du hör ju på mig att jag är passionerad och brinner för det här! Därför vill jag hjälpa dig att komma dit du vill. Det är mindsetet som gör att du hindrar dig själv att komma dit du vill. Det är mindsetet som är skillnaden mellan dem som lyckas och misslyckad med sina verksamheter är investeringar. 

Människor som lyckas med sina företag eller inte gör det har en jättestor skillnad i mindset när det gäller investeringar. De som lyckas är de som ser en investering, som ser en möjlighet att växa, utvecklas och nå ännu fler, sälja ännu mer och så vidare. Men de som inte riktigt är där ännu ser en investering som en utebliven inkomst. Det är där fällan är. Om din nuvarande ekonomiska situation avgör alla dina beslut, planer och framtidsdrömmar så biter du dig i svansen. För det kommer krävas en viss investering av dig, ett visst mod, att faktiskt våga tro och våga satsa på det du verkligen vill. Så är du en av dem som ser en investering som utebliven inkomst eller är du en av dem som ser en möjlighet att växa och utvecklas ännu mer?

Jag har gjort enormt stora investeringar i min verksamhet. De flesta har gått jättebra, de flesta har hjälpt mig att växa och utvecklas som människa, ledare, kvinna och entreprenör. Några investeringar har inte gått lika bra men, den största delen investeringar har ändå blivit en väldigt positiv upplevelse då jag själv haft inställningen att det här gör jag för mitt framtida jag.

Ja, du läste rätt. För mitt framtida jag. Det jag vill ha för mig själv imorgon eller om en vecka eller om en månad. Om du inte har det här mindsetet tänker du mer på hur du kan leva och klara dig här och nu. Vill du däremot utvecklas och växa i ditt företag, i din verksamhet, så behöver du tänka längre än bara den här dagen eller den här veckan. Du behöver tänka större, längre, hållbart och långsiktigt. För att komma dit du vill så kommer det en dag, eller en annan dag, krävas att du faktiskt investerar. Att du vågar satsa på det du vill göra. 

Jag hjälper kvinnliga entreprenörer att komma dit de vill, att förverkliga sina drömmar. Att skapa mer klarhet och struktur, att öka sin självkänsla och sitt självförtroende samt paketera och sälja tjänster. Men också att nå ut med försäljning och kommunicera ut sitt budskap för att driva sin verksamhet. 

Men det kan jag hjälpa dig med enbart om du som kvinna verkligen vill investera i dig själv för att kunna växa och utvecklas. Du behöver skapa en ny version av dig själv för att komma dit. Det betyder oftast för företagare att vi ska våga investera, satsa och gå utanför komfortzonen. Så är du redo att investera i den nya versionen av dig själv, i din framtid, dina mål, dina drömmar och verksamhet så är Eldkvinnan för dig. 

Eldkvinnan är ett exklusivt Mastermind för kvinnliga entreprenörer och eldsjälar som vill få ut något mer av livet. Som verkligen vill driva sina verksamheter med energi, glädje och lycka och samtidigt få försäljning, kunder, spridning med sitt budskap och erbjuda sina tjänster. Du har garanterat något inom dig som skulle hjälpa någon annan människa, så varför döljer du det? Varför vågar du inte satsa på det? Varför vågar du inte kliva fram? Om du inte vågar så kan Eldkvinnan hjälpa dig med just det här, att våga komma fram och synas, att äga din expertis, sälja och kommunicera. Att faktiskt våga tro på den du är och det du gör! 

Andra omgången av Eldkvinna börjar i februari, vill du inte missa denna tre månaders masterminden så hör av dig till mig så får du mer information om upplägg, pris samt mer om vad detta innebär och hur vi ska jobba tillsammans. Det är ett begränsat antal platser och jag trivs bäst att jobba med små grupper med bara några få kvinnor. På så vis kan vi tillsammans hjälpa varandra att komma dit vi vill. Vi kommer bygga, hitta strategier, ta action steps, hitta struktur, lära oss att kommunicera, sälja våra tjänster, våga äga vår expertis och mycket mer. Det är det som kommer hjälpa dig att leva på ditt företag. För det är väl det du egentligen vill?

Vill du driva en hobbyverksamhet är Eldkvinnan inte rätt för dig, men om du är redo att satsa på dig själv, dina drömmar, mål och framtid så är det här verkligen för dig! Hör av dig till mig, skicka ett personligt meddelande eller ett mail så får du mer information. Jag kommer starta igång nästa grupp av Eldkvinnan redan i februari. Är du den personen som inte bara tänker på den här stunden, eller är den som vågar investera och se det som en investering i din framtid, så har du kommit rätt! 

Ha en fantastisk dag. Vi hörs och syns snart igen. 

Skicka ett PM, DM eller skriv till info@annapugacova.com 

Ha en fantastiskt dag så syns och hörs vi snart igen!

SPREAD THE LOVE – Gilla gärna, dela eller kommentera inlägget och inspirera någon i din omgivning!

Kram, Anna Pugacova – föreläsare, författare & mental coach

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: