VARJE SAK HAR SIN STUND | Anna Pugacova

VARJE SAK HAR SIN STUND

Think in terms of now and today

Idag vill jag utmana dig att tänka i forma av nutid och idag. På engelska låter det så mycket bättre, ”think in terms of now and today”. Jag tänker i form av nu och idag, för det som hände igår är inte längre tillgängligt för oss idag. Det finns inte längre. Det som händer imorgon är inte heller tillgängligt för oss. Den tiden finns inte, det enda vi har är det vi har här och nu. Den här stunden. 

Något av det viktigaste du kan fråga dig själv är vad du kan göra här och nu. Vad är det bästa att göra här och nu? Gör detta utan att tänka så mycket på det förflutna, det som inte funkade eller det som du misslyckades med. Tänk inte på det som ska komma imorgon, vad du ska göra nästa vecka eller månad utan fokusera här och nu. 

Du kan också fråga dig själv är, vad är mitt nästa steg? Vilket steg behöver jag ta här och nu? För att varje sak har sin stund och du kan inte göra fel om du gör det som är bäst för dig här och nu. Min inre framgång kommer av att jag valt att tänka så här, i form av nu och idag. Men även tack vare att jag ställer den här frågan till mig själv konstant – vad är det bästa steget för mig nu?

Sedan jag började tänka på det här sättet så har saker och ting förändrats i mitt liv. Varje dag jobbar jag för att ha det lite bättre än dagen innan och mina främsta verktyg för detta är ovanstående. Jag tar en dag i taget och frågar mig själv, vad behöver jag göra här och nu? Så hur tror du att din liv kan förändras om du använder dessa verktyg? Om du tänker ”in terms of now and today”?

För kurser, coaching, priser m.m skriv till info@annapugacova.com

Vi har sådana fantastiska samtal i den här live coaching gruppen ”Meningsfulla samtal & Positiva förändringar” kom och häng med.

SPREAD THE LOVE

Gilla gärna, dela eller kommentera inlägget och inspirera någon i din omgivning!

Kram, Anna Pugacova

Föreläsare, författare och mental coach

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: