Så anlitar du rätt coach som passar DIG! | Anna Pugacova

Så anlitar du rätt coach som passar DIG!

Det här är inget skämt! Jag har investerat nästan 1 miljon kronor under de senaste åren i kurser, utbildningar och framför allt coacher för att växa som människa och utveckla mitt företag. Allt för att jag vill ”make a difference”. Och jag om någon pratar mycket om att man ska alltid investera i sig själv först för att skapa en positiv förändring i livet. 

Problemet var att de flesta coacher ville att jag skulle göra som de gjorde. Jag hoppade från den ena strategin till den andra och följde det ena rådet efter det andra. Det gick så långt att jag gick vilse i mig själv. Jag visste inte längre vad som funkade för MIG och hur JAG ville ha det. Det värsta var att jag började känna att jag behövde någon annans åsikt om allt jag tänkte och ville göra. 

Detta gick upp för mig för ungefär ett år sedan när jag fick faktura efter faktura. Tillslut satte jag mig ner och började räkna hur mycket pengar jag hade lagt på coachande. Allt från biljetter, resor, boenden, tid, kurser, utbildningar, böcker och mycket mer. 

Det blev nästan 1 miljon kronor. Och det är inget skämt!

Idag jobbar jag själv som coach och därför vill jag dela med mig av hur du kan hitta en coach som är rätt för dig. Varför? För att det kommer att spara dig tid, energi och ja, även mycket, mycket pengar. 

Men först vill jag ge dig fem enkla tips på varningstecken du bör se upp med:

  • En coach som kör sin egen agenda och säger sig ha svar på allt är ingen bra coach. Det finns ingen som kan allt och har alla svar. 
  • En coach som följer färdiga/inlärda mallar kan ej vara en bra coach. Vi är alla olika och unika så hur kan en metod passa ALLA? 
  • Akta dig för ett skitsnack och för coacher som baktalar sina kollegor/konkurrenter. En coach kan lyfta fram sina styrkor men det är rent slöseri med tid att behöva sitta och lyssna på hur dåliga andra coacher är och hur bra hen själv är. 
  • Titta närmre på om coachen gör det hen själv lär ut? Om svaret är nej så bör du söka vidare. 
  • Det finns en anledning varför vi har två öronen och bara en mun. Om din coach inte lyssnar hur kommer hen att kunna hjälpa dig? 

Det finns andra saker att ha koll på men samtidigt vill jag att du fokuserar mer på hur du hittar en coach som är en match för dig. 

Så väljer du rätt coach – 8 enkla saker att ha koll på.  Klicka här för att ladda ner e-boken + checklistan 

Vill du känna dig sedd, bekräftad och inspirerad?

Vill du skapa positiva förändringar? 

Boka gärna ett kostnadsfritt samtal ”Kaffe med Anna” så tar vi det därifrån. Klicka här: … 

Klicka här

Jag utbildar, coachar och föreläser både för individer och grupper, privatpersoner och företag.

Klicka här

SPREAD THE LOVE

Gilla gärna, dela eller kommentera inlägget och inspirera någon i din omgivning!

Kram, Anna Pugacova – Lyckoexperten

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: