Privatpersoner – Anna Pugacova

Anna Pugacova är föreläsare, mental coach och författare och bor idag i Luleå. Med en lång erfarenhet och stark passion för sitt arbete coachar och utbildar Anna företag och privatpersoner inom personlig utveckling. Förutom detta gör Anna allt hon kan för att i sociala medier och verkliga livet inspirera människor att hitta sig själva och känna glädjen i vardagen.

Anna är mycket skicklig och inspirerande...

”Jag har alltid sökt en coach och när jag träffade Anna så kände jag att jag hade hittat rätt person. Anna sprider positiv energi och är intresserad av människor, jag har ett jättestort förtroende för henne! Hennes kurs ville jag främst gå för att stärka min självkänsla och mitt självförtroende, idag känner jag att både kursen och Anna har stärkt mig jätte mycket!”

Lina Henriksson  //  KappAhl och Hårstylist, Boden

Maria Hellström  //  Jobbar på Volvo, Umeå

Anna är mycket skicklig och inspirerande...

"Anna är mycket skicklig och inspirerande, glad och kunnig. Och den egna erfarenheten gör att det känns att hon pratar från hjärtat. Rekommenderar starkt."


Visste du att genom åren har jag spenderat nästan 900 000 kr i personlig utveckling, självhjälp, coachning och fysisk och mental utveckling? 

Böcker, kurser, seminarier, resor och framförallt min egen livsresa och erfarenhet som jag har skaffat mig genom att jobba med hundratals privatpersoner och tiotals företag under alla dessa år!

Jag har åkt  runt om i världen - Europa, Sverige och yes även USA! Jag har träffat, jobbat med och köpt och gått kurser hos stjärnor som Tony Robbins, Wim Hof "The Ice Man", Marie Forleo, Denise Duffield Thomas, Joseph McClendon III, Caroly Rim, Joanna Hunter etc. 
Hade det inte varit helt underbart att få uppleva en del av den kunskapen utan att behöva spendera 900 000 kr eller åka landet eller världen runt?

Det är just det du kan göra nu!


Finn nya nycklar till att låsa upp dörrarna till din lycka...

Anna delar med sig av så mycket bra och nyttig kunskap för att hitta lyckan inombords. Hon er en otroligt engagerad kursledare och sprider så mycket glädje omkring sig. Tack Anna! ❤ Rekommenderar starkt.

MARLENE   //  Marléne Áuna Hedman, Egenföretagare, Energihjulet 

Det här är för dig som vill:

  • börja eller avsluta ett projekt, en bok eller förverkliga en ide eller en dröm
  • utveckla dig själv - våga säga och göra det du verkligen tycker och känner
  • stå upp för dig själv
  • få ut mer av livet
  • må bra i kroppen och sinnet
  • lösa problem i relationer både privata eller på jobbet
  • börja känna mer glädje, livslust och energi
  • nå dina livsmål
  • komma ur en gammal situation där du sitter fast, ändra på dina tanke och beteendemönster
  • VÅGA förändra ditt liv helt enkelt och skapa ett nytt på dina egna villkor!


Hör gärna av dig för att hitta rätt kurs och upplägg för dig till 

info@annapugacova.com