ONLINE WORKSHOPS | Anna Pugacova
18
Days
23
Hours
57
Minutes
04
Seconds

OBS! Begränsad antal platser!

Med en lång erfarenhet och stark passion för sitt arbete coachar och utbildar Anna företag och privatpersoner inom personlig utveckling. Förutom detta gör Anna allt hon kan för att i sociala medier och verkliga livet inspirera människor att hitta sig själva och känna glädjen i vardagen.


quote-left

"Din föreläsning gav effekt till en av ekonomi- och planeringscheferna inom en sjukvårdsdivision, han la upp en bild under gårdagen utifrån din föreläsning och dina strategier, som handlar om vår organisation och hur vi kan förändra sjukvården och dess arbetssätt."

- Controller, Region Norrbotten

quote-right
quote-left

Upplevelsen med Anna är omvälvande, intressant, givande och inspirerande. Hon är mycket skicklig, kunnig, positiv och full av energi. Efter vårt samarbete känner jag mig full av tankar och det fungerar mycket bättre. Vill gärna att du kommer fler gånger!

- deltagare, KE-Reklam

quote-right
quote-left

"Hela din personlighet utstrålar styrka och positivism, och budskapet som du framför är ju det som vi behöver påminna oss om varje dag, att det är inom oss själva vi måste hämta tron, motivationen och fokus för att få kraften att genomföra de handlingar som gör att vi når våra mål!

- Carina Jenslid, Controller, Region Norrbotten

quote-right