Om Mig – Anna Pugacova

"Just as the caterpillar thought it's life was over it flapped it's wings and became a beautiful butterfly- Now thats what you call a transformation!"

Anna Pugacova är föreläsare, mental coach och författare och bor i Luleå med sin sambo och två bonusbarn. Hennes vardag består av att driva sitt företag, baka kanelbullar, skratta mycket liksom att göra världen lite bättre genom inre styrka, medmänsklighet och grundprincipen allas lika värde. Hon är en så kallad Daymaker vars definition är “a person who performs intentional act of kindness with the intention of making the world a better place”.

En Lyckoexpert helt enkelt!

Varje vecka skriver Anna inspirerande nyhetsbrev och skapar kostnadsfria kurser för att så många som möjligt ska kunna ta del av hennes motivation och inspiration. Hitta mer information om hennes kurser, nyhetsbrev och kommande evenemang på: www.annapugacova.com

Om du har frågor eller vill dela med dig av dina upplevelser och känslor efter att du läst denna bok, skicka ett mejl till: info@annapugacova.com

Du kan träffa mig IRL på Varvsgatan 41 Hamnhuset, 972 32 Luleå

quote-left

"Tack Anna för att du hjälpte mig att flippa perspektiv på min situation!
Jag befinner mig verkligen i den bästa tänkbara position för att utvecklas till en allt vackrare person!"

quote-right

En privatperson

M. Oskarsson

quote-left

"Tack för de här dagarna, vi är väldigt nöjda med hur dagarna, föreläsningarna och diskussionerna varit i grupperna, det har varit roligt!"

quote-right

Ett företagskund

A. Markström

quote-left

"Jag är så glad att jag tog chansen och investerade min tid i detta. Det känns som att jag har hittat fokusknappen och att bilden som beskriver vad jag vill plötsligt blev tydlig och skarp!"

quote-right

En privatperson

K. Lindmark

”Även ett frö som hamnat fel kan bli en vacker blomma”

”När hennes ögon svartnade förstod jag mitt misstag men det var för sent. Istället för att ge mig en utskällning eller ett slag över ansiktet sträckte hon sig efter tekannan som stod på bordet. Innan jag visste ordet av kände jag den varma drycken rinna över mitt huvud och ner över mina axlar. Den var inte brännhet, men het. Med tårarna svidande bakom ögonlocken hörde jag hur de andra började ta för sig av maten. Allt medan teet droppade från mina hårtestar och värmen ersattes av kyla fick jag tyst sitta kvar och titta på när de andra åt.” (Detta stycke står längst upp på baksidan, det fångar läsarens intresse och ger en glimt av bokens innehålls.) 

Mig krossar du aldrig är en gripande och inspirerande livshistoria om entreprenören och lyckoexperten Anna Pugacova, vars resa från barnhemmet i Lettland till framgångsrik affärskvinna berört många. Född in i en missbruksfamilj blev Anna och hennes syskon tidigt omhändertagna av socialen och placerade på barnhem. Vid nio års ålder började den fysiska och psykiska misshandeln när Anna placerades hos en fosterfamilj. När en lärare tre år senare äntligen slog larm hade hungern, slagen och det hårda arbetet nästan krossat henne. De men som uppstod efter dessa år kom att följa Anna genom uppväxten och gjorde livet till en ständig kamp, men drömmen om att en dag få leva ett lyckligt liv gav henne mod och drivkraft att kämpa för sin framtid. Detta är en berättelse om att vända sina rädslor till drivkrafter och att aldrig sluta slåss för sina drömmar. 

”Trots mina dåliga förutsättningar och stora chanser att misslyckas fann jag modet att leva mitt liv fullt ut. Att bli den kvinna jag är idag som vågar ta plats och motivera andra att ta för sig av livet.”

Läs mer och beställ boken här: https://bit.ly/2HSfeEU

Anna has touched hearts all over the world with her passion, energy, fighting spirit and resilience. She walks with her head high through whatever life has served her, and teaches you to do the same. 

Anna helps people to find their own unique route to happiness and fulfillment, causing a domino effect across all areas of their lives - friendships, relationships, business and finance. Her live events for corporates and private groups consistently generate life-changing experiences and results on a deeply personal level for anyone who attends.