Mig krossar du aldrig | Anna Pugacova

Mig krossar du aldrig är en gripande och inspirerande livshistoria om entreprenören och lyckoexperten Anna Pugacova, vars resa från barnhemmet i Lettland till framgångsrik affärskvinna berört många. Född in i en missbruksfamilj blev Anna och hennes syskon tidigt omhändertagna av socialen och placerade på barnhem. Vid nio års ålder började den fysiska och psykiska misshandeln när Anna placerades hos en fosterfamilj. När en lärare tre år senare äntligen slog larm hade hungern, slagen och det hårda arbetet nästan krossat henne. De men som uppstod efter dessa år kom att följa Anna genom uppväxten och gjorde livet till en ständig kamp, men drömmen om att en dag få leva ett lyckligt liv gav henne mod och drivkraft att kämpa för sin framtid. Detta är en berättelse om att vända sina rädslor till drivkrafter och att aldrig sluta slåss för sina drömmar. 


”När hennes ögon svartnade förstod jag mitt misstag men det var för sent. Istället för att ge mig en utskällning eller ett slag över ansiktet sträckte hon sig efter tekannan som stod på bordet. Innan jag visste ordet av kände jag den varma drycken rinna över mitt huvud och ner över mina axlar. Den var inte brännhet, men het. Med tårarna svidande bakom ögonlocken hörde jag hur de andra började ta för sig av maten. Allt medan teet droppade från mina hårtestar och värmen ersattes av kyla fick jag tyst sitta kvar och titta på när de andra åt.” 


Det kan kännas som att andra kan knäcka dig och att ditt liv ligger i spillror. Ditt sinne, din kropp och allt du anser att du är, kan kännas trasigt och värdelöst. 

Det som händer sedan är en verklighetsbaserad berättelse som handlar om att ta chanser, se möjligheter, våga möta sina rädslor och orka gå hela vägen även om man känner ibland för att stanna och ge upp och tron och längtan om en bättre framtid. 

"

"En sak som jag tänkte mycket på var ditt sätt att berätta och uttrycka dig. Hur du kunde nyansera, ändra tonläge och verkligen förtrolla oss med det du ville förmedla. Jag kan nog svara för alla i rummet att vi hade kunnat sitta i timmar och lyssna på dig. En människa klarar att ta in fakta i cirka 20 minuter, sedan orkar man inte lyssna mer. Men ditt sätt att berätta var imponerande! Du fick mig att känna mig trygg. Med det menar jag att du kändes självsäker och mogen i det du berättade. Du kändes stark och modig i det ämne och den verklighet du delade med dig av och jag känner mig privilegierad som fått ta del av din berättelse så öppet och ärligt. Fortsätt vara du och att göra som du gör, det funkar utmärkt och du påverkar och berör mer än du tror! Tack Anna!"


Sandra Ökvist Luleå kommun


Anna Pugacova är föreläsare, mental coach och författare och bor i Luleå med sin sambo och två bonusbarn. Hennes vardag består av att driva sitt företag, baka kanelbullar, skratta mycket liksom att göra världen lite bättre genom inre styrka, medmänsklighet och grundprincipen allas lika värde. Hon är en så kallad Daymaker vars definition är “a person who performs intentional act of kindness with the intention of making the world a better place”.

En Lyckoexpert helt enkelt!

Varje vecka skriver Anna inspirerande nyhetsbrev och skapar kostnadsfria kurser för att så många som möjligt ska kunna ta del av hennes motivation och inspiration. Hitta mer information om hennes kurser, nyhetsbrev och kommande evenemang på: www.annapugacova.com

Om du har frågor eller vill dela med dig av dina upplevelser och känslor efter att du läst denna bok, skicka ett mejl till: info@annapugacova.com

Du kan träffa mig IRL på Varvsgatan 41 Hamnhuset, 972 32 Luleå

”Trots mina dåliga förutsättningar och stora chmanser att misslyckas fann jag modet att leva mitt liv fullt ut. Att bli den kvinna jag är idag som vågar ta plats och motivera andra att ta för sig av livet.”


Läs mer och beställ boken här: https://bit.ly/2HSfeEU

Anna has touched hearts all over the world with her passion, energy, fighting spirit and resilience. She walks with her head high through whatever life has served her, and teaches you to do the same. 

Anna helps people to find their own unique route to happiness and fulfillment, causing a domino effect across all areas of their lives - friendships, relationships, business and finance. Her live events for corporates and private groups consistently generate life-changing experiences and results on a deeply personal level for anyone who attends.