LISTEN & LEARN | Anna Pugacova

LISTEN & LEARN

?LISTEN & LEARN?

Glad tisdag! Hoppas att du trivs i det nya året. 

Jag var på väg att skriva ett riktigt inspirerande och energirik inlägg imorse kl 7.30 men det blev bara en pannkaka av det.

Igår på eftermiddagen började jag bli så oerhört trött och hungrig att jag trodde att min maskin skulle gå in i viloläge trots att jag står upp med öppna ögonen. Jag gick och la mig och trodde att de skulle bli bättre imorse. Men det blev inte så. Jag stig upp den vanliga tiden 5.40 och kände bara “herre Jesus jag känner ju mig helt slut” 

Märkte du att jag sa att jag KÄNDE mig helt slut? Rent teoretiskt borde jag inte vara det MEN det var så jag KÄNDE.

Och därför är det jätteviktigt att du faktiskt LYSSNAR på vad din kropp signalerar till dig. 
Det är väldigt lätt att bara köra på, köra vidare, ta en värktablett eller en energidrink. Det du gör egentligen är att du blundar för hur du mår egentligen. Och det du egentligen säger till dig själv och din kropp är att – du är inte nog viktig för att jag ska ta dig på allvar.

Om din kropp kunde tala i ord skulle den säkert skrika på dig “KAN DU BARA STANNA UPP???”
Men den kav varken prata eller skrika däremot kan den kommunicera på ett annat sätt som är just det – KÄNSLOR!
Din kropp kommunicerar med dig genom att förmedla KÄNSLOR som tex. – stress, rädsla, trötthet, utbrändhet, otillräcklig, oälskvärd, aldrig nog bra, nog smart, nog stor, nog smal. Och även ledsamhet, perfektionism, ensamhet etc.

Din uppgift är att stanna upp och LYSSNA och KÄNNA efter och LÄRA DIG vad din kropp försöker säga till dig. 

Det tar tid och träning att höra, se och förstå de signalerna men det är inget omöjligt för varken dig eller någon annan.

*****
Det hela slutade med att jag gick och la mig igen och sov till kl 9. Vaknade, åt frukost och gick på en promenad. Sedan kom jag till jobbet. Och nu sitter jag här och skrivet detta brev till dig och hoppas att den fick dig att stanna upp en stund.
Några frågor till dig att reflektera över.(såklart att jag blir jätteglad om du vill dela dina tankar med mig)

  • Vad försöker din kropp att förmedla till dig?
  • Hur bra är du på att LYSSNA?
  • Hur bra är du på att GÖRA något åt saken?
  • Kör du bara på eller stannar du upp och känner efter?

******
Sedan vill jag  gärna avsluta med att det finns MASSOR MED information, kunskap och framförallt hjälp och stöd för kvinnor som dig för att DU ska må BRA. (Du vet ju redan att det är just DET som är nyckel till ALLT)

Det som är det mest aktuella idag är: 

Det finns även andra saker som tex. events och föreläsningar men de är mest för mindre grupper och företag.

Hör gärna av dig och berätta vad är det du längtar efter, tänker mest på och känner att du skulle behöva lite hjälp på vägen. Om du vill prata med mig istället boka “Kaffe med Anna” – ett kostnadsfritt coachingsamtal. klicka här: https://annapugacova.as.me/kaffe-med-anna

Ha en vacker dag och KÄNN EFTER!

KRAM på dig! 

SPREAD THE LOVE

Tycket du om det jag skrev? Gilla gärna, dela eller kommentera inlägget. Genom att dela kan du inspirera någon i din omgivning!

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: