Kurser | Anna Pugacova


Anna Pugacova är föreläsare, författare, företagscoach och kursledare och bor idag i Luleå. Med en lång erfarenhet och stark passion för sitt arbete coachar och utbildar Anna företag och privatpersoner inom personlig- och företagsutveckling, ledarskap, digitala kurser, marknadsföring m.m Förutom detta gör Anna allt hon kan för att i sociala medier och verkliga livet inspirera människor att hitta sig själva och känna glädjen i vardagen.

Svara gärna på följande frågor för att se om mina kurser är något för dig!

- Upplever du svårigheter i ditt privata liv och/eller på din arbetsplats och kring kommunikation, prestationsångest, tidsbrist etc.?

- Uppstår det konflikter och problem i ditt sociala och privata liv som påverkar ditt välmående negativt?

- Befinner du dig i en svår situation i ditt liv just nu? (Finns det ett beslut som du måste ta?)

- Känner du att du vill göra en förändring men du behöver någon form av stöd för att påbörja, utföra och avsluta förändringsresan?

Läs vad andra säger...

Jag lärde mej att rutiner behövs för att få hjärnan att tänka positivt. Min självkänsla förändras, jag ser vad jag egentligen gör, kan och är värd. ​Anna har så inspirerande och har många verktyg att ta till för att vi andra på ett genomförbart sätt ändrar sina vanor. Jag kommer att fortsätta använda det. Rekommenderar starkt denna utmaning till alla.

Maria Hellström 

Volvo, Umeå

Ni får lära er många nycklar som ni kan använda livet ut, små knep att komma ur det som känns jobbigt för stunden.   Jag rekommenderar Annas kurser av hela mitt hjärta. Hon er en otr​​​​oligt engagerad kursledare och sprider så mycket glädje omkring sig. 

Marlene Áuna Hedman

Egenföretagare, Energihjulet 

Jag har alltid sökt en coach och när jag träffade Anna så kände jag att jag hade hittat rätt person. Anna sprider positiv energi och är intresserad av människor, jag har ett jättestort förtroende för henne! Hennes kurs ville jag främst gå för att stärka min självkänsla och mitt självförtroende, idag känner jag att både kursen och Anna har stärkt mig jätte mycket!”

Lina Henriksson

KappAhl och Hårstylist, Boden

Anna är mycket skicklig och inspirerande, glad och kunnig. Och den egna erfarenheten gör att det känns att hon pratar från hjärtat. Rekommenderar starkt.

Maria Hellström 

Volvo, Umeå

Visste du att genom åren har jag spenderat nästan 900 000 kr i personlig utveckling, självhjälp, coachning och fysisk och mental utveckling? 

Böcker, kurser, seminarier, resor och framförallt min egen livsresa och erfarenhet som jag har skaffat mig genom att jobba med hundratals privatpersoner och tiotals företag under alla dessa år!

Jag har åkt  runt om i världen - Europa, Sverige och yes även USA! Jag har träffat, jobbat med och köpt och gått kurser hos stjärnor som Tony Robbins, Wim Hof "The Ice Man", Marie Forleo, Denise Duffield Thomas, Joseph McClendon III, Caroly Rim, Joanna Hunter etc. 
Hade det inte varit helt underbart att få uppleva en del av den kunskapen utan att behöva spendera 900 000 kr eller åka landet eller världen runt?

Det är just det du kan göra nu!

Finn nya nycklar till att låsa upp dörrarna till din lycka...

Anna delar med sig av så mycket bra och nyttig kunskap för att hitta lyckan inombords. Hon er en otroligt engagerad kursledare och sprider så mycket glädje omkring sig. Tack Anna! Rekommenderar starkt. 

En privatkund

Det här är för dig som vill:

 • utveckla dig själv - våga säga och göra det du verkligen tycker och känner
 • stå upp för dig själv
 • få ut mer av livet
 • må bra i kroppen och sinnet
 • lösa problem i relationer både privata eller på jobbet
 • börja känna mer glädje, livslust och energi
 • nå dina livsmål
 • komma ur en gammal situation där du sitter fast, ändra på dina tanke och beteendemönster
 • VÅGA förändra ditt liv helt enkelt och skapa ett nytt på dina egna villkor!

Hör gärna av dig för att hitta rätt kurs och upplägg för dig till 

info@annapugacova.com

*Alla priser är inklusive 25% moms

Det du kanske inte visste om mig är att jag har en Universitetsutbildning inom pedagogik och dessutom har jobbat inom skolan i 6 år. 

Under alla mina år som mental coach och föreläsare har jag insett hur stort behov det finns bland människor som behöver hjälp. Behov i form av verktyg och stöd i ens förvandlingsresa. Så här har du - min egen happiness tool box - lyckans verktygslåda som kommer att hjälpa sig att komma över olika hinder, lösa konflikter och problem, ge dig inspiration, energi och kraft och en bra självkänsla. 


Vid bokning av coachingpaket (MJUKstart, OMstart, HÅllbar förändring året runt, ELDKVINNAN, VIP-coaching, Business coaching) 
 1. Du bokar alla samtal enligt ditt coachingpaket genom direktlänken som du fått av mig.
 2. Det är upp till dig att följa upp och boka in dina samtal. 
 3. Samtalen går att boka med minst tio dagars mellanrum. 
 4. Samtalen förbrukas om du inte använder dem inom 6 månader. 
 5. Vid uteblivna samtal görs det inga återbetalningar.
 6. Samtal sker online via ZOOM eller på mitt kontor på varvsgatan 41 i Luleå.
 7. När det gäller ZOOM så klickar du bara på en länk jag skickar till dig innan vårt samtal på din telefon, dator eller platta.
 8. Under våra samtal ligger all fokus på DIG. Det innebär att det är du som väljer vad du vill fokusera på.
 9. Betalningen sker direkt eller på avbetalning månadsvis enligt överenskommelse. (max 6 månader) 
 10. Vid utebliven betalning kommer det ett påminnelse då du har 1 arbetsdaga på dig att göra din betalning. 
 11. Vid andra påminnelsemeddelande tillkommer 250kr på fakturan. 
 12. Det går inte att ångra ditt köp och det görs inga återbetalningar.