Kurser – Anna Pugacova

Läs vad andra säger...

quote-left

Jag lärde mej att rutiner behövs för att få hjärnan att tänka positivt. Min självkänsla förändras, jag ser vad jag egentligen gör, kan och är värd. ​Anna har så inspirerande och har många verktyg att ta till för att vi andra på ett genomförbart sätt ändrar sina vanor. Jag kommer att fortsätta använda det. Rekommenderar starkt denna utmaning till alla.

quote-right

Maria Hellström 

Volvo, Umeå

quote-left

Ni får lära er många nycklar som ni kan använda livet ut, små knep att komma ur det som känns jobbigt för stunden.   Jag rekommenderar Annas kurser av hela mitt hjärta. Hon er en otr​​​​oligt engagerad kursledare och sprider så mycket glädje omkring sig. 

quote-right

Marlene Áuna Hedman

Egenföretagare, Energihjulet 

quote-left

Kan rekommendera att du investerar några timmar i dig själv och går på denna föreläsning, Lyckans Algoritm. Var på den i veckan och den gav mig en del funderingar och insikter.
Att våga ta tag i sina rädslor, att våga göra nya saker, chansa i livet, bryta mönster.  Man har ett eget ansvar för sin egen lycka.

quote-right

Jen privatperson

- MiaMaria Berg

Svara gärna på följande frågor för att se om mina kurser är något för dig!

- Upplever du svårigheter i ditt privata liv och/eller på din arbetsplats och kring kommunikation, prestationsångest, tidsbrist etc.?

- Uppstår det konflikter och problem i ditt sociala och privata liv som påverkar ditt välmående negativt?

- Befinner du dig i en svår situation i ditt liv just nu? (Finns det ett beslut som du måste ta?)

- Känner du att du vill göra en förändring men du behöver någon form av stöd för att påbörja, utföra och avsluta förändringsresan?

*Alla priser är inklusive 25% moms

Det du kanske inte visste om mig är att jag har en Universitetsutbildning inom pedagogik och dessutom har jobbat inom skolan i 6 år. 

Under alla mina år som mental coach och föreläsare har jag insett hur stort behov det finns bland människor som behöver hjälp. Behov i form av verktyg och stöd i ens förvandlingsresa. Så här har du - min egen happiness tool box - lyckans verktygslåda som kommer att hjälpa sig att komma över olika hinder, lösa konflikter och problem, ge dig inspiration, energi och kraft och en bra självkänsla. 

Select Columns Layout