KONTAKT | Anna Pugacova

KONTAKT

Besöksadress: Landsgatan 1, 972 41, Luleå 

För brev och annat post: Furulundsgatan 3, 972 53, Luleå Vi älskar att ta emot brev, paket och annat gott och blandat!

Telefon kontoret: 07 - 251 251 65

Mejl: info@annapugacova.com  Vi kollar mejl 1-2 gånger om dagen under vardagar. 

ÖPPETTIDER VARIERAR beroende på uppdrag och kurstillfällen. 

Välkommen att ta kontakt med oss! 


Anna Pugačova arbetar som föreläsare, mental- och företagscoach. Hon erbjuder skräddarsydda utbildningar, föreläsningar och workshops riktade till organisationer och företag både digitalt och IRL. Vanliga ämnen som efterfrågas är ledarskap, kommunikation och motivation där medarbetarnas arbetsglädje står i centrum. Samt företagsutveckling, marknadsföring, sälj m.m Anna brinner för personlig utveckling och för att lyfta varje enskild individs potential till nya höjder.

2019 debuterade hon som författare med sin självbiografi ”Mig krossar du aldrig”, där hennes historia från fattigt barnhemsbarn till framgångsrik företagare skildras.

Anna har jobbat med både stora och små företag tex Region Norrbotten, Kalix kommun, Bodens kommun, Umeå kommun, Hellströms bygg AB, Ahlsell, Stora Nolia, KE-Reklam, Gällivare Kommun, Arjeplogs kommun, LRF, Almi,APILA Utveckling AB, Thygeholm & Partner Aktiebolag etc. 


"Din föreläsning gav effekt till en av ekonomi- och planeringscheferna inom en sjukvårdsdivision, han la upp en bild under gårdagen utifrån din föreläsning och dina strategier, som handlar om vår organisation och hur vi kan förändra sjukvården och dess arbetssätt."


Carin Jenslid  Region Norrbotten


"Jag är aktiv på sociala medier på ett sätt som jag inte varit förut. Jag sätter upp mål för dagen och avslutar dem. Jag tänker efter mer och har en intention med mitt görande. Jag har blivit modigare och lärt mig massor nytt på ynka 5 dagar. Tänk hur jag kommer må om 11 veckor!!! Tack för en grym vecka!"


Matilda Cavanagh - Hållbarhetscoach, ZinZino 


"Upplevelsen med Anna är omvälvande, intressant, givande och inspirerande. Hon är mycket skicklig, kunnig, positiv och full av energi. Efter vårt samarbete känner jag mig full av tankar och det fungerar mycket bättre. Vill gärna att du kommer fler gånger! "

- deltagare, KE-Reklam


En kursdeltagare  - KE-REKLAM