VEM GILLAR ATT MISSLYCKAS? Inte jag! | Anna Pugacova

VEM GILLAR ATT MISSLYCKAS? Inte jag!

Det viktigaste i min coaching är att jag lär känna personen framför mig genom att lyssna och vara lyhörd, empatisk och förstående. Först då kan jag hjälpa dig att ta steget framåt utifrån vart du befinner dig. För att uppnå en förändring tar vi ett steg i taget, vi börjar inte springa ett maraton direkt.  Istället tar vi ett steg i taget och bygger tills vi kommer till maratonet. Det är det här allt jag gör handlar om, att vi börjar där du är och sedan bygger vi därifrån. Det är så självkänsla byggs upp, genom att göra små saker varje dag som man kan lyckas med. För när du hoppar till slutmålet direkt utsätter du dig också för ett misslyckande direkt, och vem gillar att misslyckas? Inte jag, men jag har gjort det många gånger.

I mina privata coachingsamtal får du välja om du vill komma till mitt kontor eller om du vill träffas online. Då kommer jag mest ställa frågor och lyssna och inte prata så mycket. För mig är det jätteviktigt att när du väljer att jobba med mig så har jag fokus på dig. Det handlar inte om mig utan om dig och hur du kan komma tillbaks till din inre kraft för att skapa positiva förändringar i ditt eget liv. Och här menar jag inte bara jobb! För de flesta som kommer till mig säger att de har problem på jobbet men det visar sig snart att det inte är det som det handlar om egentligen. Det handlar snarare om självkänsla, tilltro, glädje och energi i vardagen. Om meningsfullhet, konflikthantering, motivation och inspiration. Det finns så himla mycket bakomliggande orsaker så det är ofta inte bara på grund av jobbet man sitter i coaching med mig. Det man i slutändan vill är helt enkelt att skapa positiva förändringar och må bättre i sig själv och ha sin energinivå på topp, redan på morgonen. I min coaching är DU och dina förutsättningar viktigast! 

Vad handlar det om för dig? 

För kurser, coaching, priser m.m skriv till info@annapugacova.com

Vi har sådana fantastiska samtal i den här live coaching gruppen ”Meningsfulla samtal & Positiva förändringar” kom och häng med du också.

SPREAD THE LOVE – Gilla gärna, dela eller kommentera inlägget och inspirera någon i din omgivning!

Kram, Anna Pugacova

Föreläsare, författare och mental coach

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: