Hjältetomte | Anna Pugacova

Hjältetomte

Stötta dina kollegor och konkurrenter 
- bli årets HJÄLTETOMTE!


Hej min vän och följare! 


Jag vill uppmuntra alla att stötta varandra under julen genom att inhandla årets julklappar från företagare, kollegor och konkurrenter i din närhet. 


Vad är risken med det här?

 

💫’Contribution is a human need’ Vi behöver hitta fler meningsfulla sätt att ge. Du mår bra när du ger.

💫Dina julklappar kommer att vara mer personliga och med mer värde.

💫Det ena kan alltid leda till det andra. Du hittar kanske en ny kund, kollega eller samarbetspartner. Eller hjälper du din konkurrent.

💫Du kommer att öka din egen försäljning och hjälpa någon annan att göra samma sak.

💫Ett mer personligt bemötande och service i världsklass när du köper dina julklappar från entreprenör, företagare, kollega eller konkurrent i din närhet.


Jag har samlat en lista på olika julerbjudanden från entreprenörer och företagare runt om i Sverige. Se listan längre ner. Listan uppdateras omgående. 


Du kan skicka in ditt bidrag genom att skriva till info@annapugacova.com 


Bli årets Hjältetomte och ge bort en julklapp med mer värde!

💫 ÅTERTA DIN HÄLSA med coach, konsult  och föreläsare Anna Johansson (en digital present)

För dig som vill ÅTERTA DIN HÄLSA startar det här programmet i mitten på januari. Det är ett kraftfullt program för dig som värdesätter helhet. Det är för dig som vill nå hela vägen fram med din livsstilsförändring och som vill arbeta både med kost, träning OCH ditt mindset. Välkommen! https://beunstoppable.kartra.com/page/atertadinhalsa_grupp💫Öka din självkänsla med samtalsterapeut Anna från Vildkraft (en digital present)

Är du en person som alltid har satt andras behov och känslor i första rummet? Känner du att det är dags för en förändring, men att det är svårt att veta vad DU vill? Jag tänker att du behöver öva på din förmåga att känna DINA känslor. Öva på att lyssna på DIN inre röst. Ge dig själv en Julklapp 'Förbättra din självkänsla' Pris: 1000kr https://www.instagram.com/anna_vildkraft/💫Terapi- och coachfilmer med Helena Wennerlund (en digital present) 

Utveckla dig själv och förstå dina känslor, behov och beteenden eller hjälp någon annan att göra samma sak. Från 495 kr https://www.letstalkterapi.se/filmer Ange koden 'Black50' för att få 50% rabatt💫Löpningen utomhus med en PT - Sara Turtola (LULEÅ)

Vill du testa löpning eller springer du litegrann och vill testa hur det är att ha en PT i löpning? Eller kanske du vill ge bort en julklapp med puls? Passet är 60 min och du får även tips på bra löpskolningsövningar. Julpris på detta pass är 650kr. https://www.instagram.com/fjellliv_/💫Från ”Omvärdstyrd till Självstyrd” med Linda Vesterberg (en digitalt gåva

Ta kontroll över ditt egna liv med hjälp av årets julkalender 'Från Omvärdstyrd till Självstyrd' för endast 99:- Erbjudandet börjar gälla på tisdag 1/12 https://www.instagram.com/lindavesterberg/💫 Tarotreading med Milja Ranung (en digital gåva)

Ge bort en unik julklapp i form av en Tarotreading inför 2021! 60 min samtal per telefon med personlig vägledning och konkreta råd för det kommande årets 12 månader. Dessutom ingår en skriftlig sammanfattning i ett vackert dokument. Julpris, endast 650 kr. Erbjudandet gäller fram till 28 december. https:/instagram.com/tarotdialog tarotdialog.se💫Massage för ett ökat välbefinnande med Yvonne Holmgren (MÄRSTA – SIGTUNA)

Vad köper man till den som har allt? Jo ett ökat välbefinnande. Jag erbjuder presentkort, vid köp av valfri behandling för 500kr så lägger jag till 100kr (presentkortet kan skickas via snigelpost) http://www.enovymassage.se/insta/💫PT - Sara Turtola (LULEÅ) 

Vill du utmana din kompis med ett kul intervallpass som anpassas efter er nivå? Boka Duopasset, 75 min och julprisen är 750 kr. https://www.instagram.com/fjellliv_/
💫Mina egna erbjudande💫


1. NYHET! 'It's my time 2021'  notebook 209 kr utan frakt och 258 kr med frakt. Betalning sker via SWISH: 123 5922 497 (ange din adress i meddelande rutan) eller mot faktura. Skicka ett PM eller lämna en kommentar.2. Beställ eller ge bort min inspirerande självbiografi ”Mig krossar du aldrig”- min resa från att överleva till att leva och hjälp en människa att förvandla sina rädslor till drivkrafter 199 kr + frakt. Betalning sker via SWISH: 123 5922 497 (ange din adress i meddelande rutan) eller mot faktura. Skicka ett PM eller lämna en kommentar.


3. Beställ eller ge bort min nyaste bok till en entreprenör eller någon som är i startgroparna ”The Bliss Point of Entrepreneurship” - build successful businesses by implementing these 3 key ingredients. Det finna alltid en enklare och mer glädjefylld väg till framgång 149 kr + frakt. Betalning sker via SWISH: 123 5922 497 (ange din adress i meddelande rutan) eller mot faktura. Skicka ett PM eller lämna en kommentar.

Annas nya bok om entreprenörskap "The Bliss Point of Enthreprenourship"


4. Ett eller fler individuella coachningsamtal uppskattas av de flesta. Ge bort ett extra stöd! Från 900 kr 


5. Workshop och/eller föreläsning för en mindre grupp, tex på en after work, tjejkväll eller en träff med dina kollegor både digitalt och IRL. Från 3 900 kr


Det finns möjlighet att anpassa dessa erbjudande efter dina unika behov.

OBS! Om du önskar att köpa fler anteckningsböcker/böcker hör gärna av dig så får du ett paketerbjudande istället. 🙂


Lämna gärna en kommentar, skicka ett DM/PM eller skriv till info@annapugacova.com om du är intresserad i något av ovanstående så tar vi det därifrån. 🙂