Väck GÖRA'N innom dig! | Anna Pugacova

Väck GÖRA’N innom dig!

?VILJA’N och GÖRA’N?

Det finns människor som v i l l saker och ting. De vill ha ett bättre jobb, en bättre relation, bättre vänner. De vill vara bättre föräldrar, bättre parters, bättre vän, bättre kollega, bättre chef etc. Alltså det skulle vara så skönt att ha det bättre … MEN det är så himla lättare att fortsätta i samma gamla spår och låta någon annan sköta det. Och samtidigt får man utrycka sina önskningar och viljor högt ut. Då framstår man som en engagerad och handlingskraftig människa som VILL väl, VILL mycket, VILL göra etc.

Men sorry – that’s not the case. ??

?Där behöver vi ta fram GÖRA’N inom oss. GÖRA’N går aldrig runt ”villjandes”. GÖRA’N ser ett behov, en brist och gör det som krävs för att laga och fixa det. Inte imorgon, inte NÄR och OM man får tid för det. GÖRA’N ägnar sin tid åt att utforska, lära, lyssna, se, ta till sig etc. Ibland blir det rätt. Ibland blir det fel. Men – det blir något gjort i alla fall.

⚒️Det hela handlar egentligen om prioriteringar. Hur mycket VILL DU det egentligen? Vill du för ”viljandes” skull? För att låta högst? Eller är det så viktigt för dig att du är redo att göra något åt saken HÄR och NU?

Våga prioritera det som är verkligen viktigt för dig —> i det långa loppet <— . Vad har du att vara rädd för? Vad är det värsta som kan hända? Det enda som garanterat händer är att du lär dig något.

Vi alla tar oss tid för det vi anser vara viktigt – det vi prioriterar.

Vem väljer du att prioritera idag – VILJA’N eller GÖRA’N? ?

Hoppas att du väljer GÖRA’N! För ditt eget bästa!
Gå från att TÄNKA till att GÖRA! Klicka här så kan vi prata mer om det:

Klicka här

Känner du dig som att du VILL men inte vet HUR, NÄR och VAD? Kom så bjuder jag dig på en kopp kaffe och hjälper dig.

Klicka här

SPREAD THE LOVE

Tycket du om det jag skrev? Gilla gärna, dela eller kommentera inlägget. Genom att dela kan du inspirera någon i din omgivning!

TACK!

 

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: