5 dagars produktivitetsutmaning | Anna Pugacova

Är prokrastinering ditt andranamn? 

Få det äntligen gjort!

  • Har du en hel del påbörjade saker som väntar på sitt avslut?
  • Känner du stressen och pressen över allt ALLA ANDRA åstadkommit men inte du? 
  • Har du länge tänkt om att satsa på din ide, ditt projekt, din bok, din kurs m.m? 
  • Känner du en konstant känsla av tidsbrist?
  • Har du känslan av att du VET att du BÖR göra ___________ men ändå kommer du inte till skott?
  • Ser du hur andra får så mycket gjort men själv sitter du där i förtvivlan och undrar HUR FÅR DE SÅ MYCKET GJORT när du själv knappt hinner med en sak?
  • Känna du dig lite överväldigad över din ”att-göra” och ”borde hinna” lista?

Anmäl dig till 5 dagars produktivitetsresa!

JOBBA SMARTARE OCH INTE HÅRDARE

Jag kommer att dela mitt bästa produktivitetsverktyg som jag använder i mitt jobb och liv!

VART? I online världen. Du kan ta del av FÅ DET GJORT från alla platser och städer i Sverige oavsett vart du bor, vad du jobbar med.

VEM? ALLA ÄR VÄLKOMNA oavsett ålder, nationalitet eller jobbtittel.

Detta ingår:

  • En föreläsning 
  • Smarta produktivitetstips, pepp och mitt främsta produktivitetsverktyg för att hjälpa dig och ge dig styrka att stå emot tidspressen och stressen. 

BONUS: 

  • Du och jag kommer att ha avstämningar varje dag i 5 dagar. (YAY! Lite extra stöd och pepp)


Detta behöver du för att kunna delta i denna produktivitetsutmaning: en lång att-göra-lista, en känsla av tidsbrist, en telefon och/eller dator för att kunna ta del av allt material och en e-post.

Få det äntligen gjort!OM MIG

Hej! Jag heter Anna Pugacova och jag jobbar som föreläsare, författare och mental coach. Jag har drivit mitt företag sedan 2013 och redan 2015 lanserade jag mitt första online program. Sedan dess har jag gjort hundratals föreläsningar, kurser och workshops online.


Idag jobbar jag på heltid i min verksamhet och jag coachar, utbildar och hjälper både företag och entreprenörer att nå sina drömmar och mål.

HEART BASED BUSINESS community vill jag hjälpa och stötta dig i din företagaresa på heltid. Och jag har många framgångsrecept som jag skulle vilja dela med mig av till dig.

Välkommen till HEART BASED BUSINESS community!

"Din föreläsning gav effekt till en av ekonomi- och planeringscheferna inom en sjukvårdsdivision, han la upp en bild under gårdagen utifrån din föreläsning och dina strategier, som handlar om vår organisation och hur vi kan förändra sjukvården och dess arbetssätt."

- Controller, Region Norrbotten

Upplevelsen med Anna är omvälvande, intressant, givande och inspirerande. Hon är mycket skicklig, kunnig, positiv och full av energi. Efter vårt samarbete känner jag mig full av tankar och det fungerar mycket bättre. Vill gärna att du kommer fler gånger!

- deltagare, KE-Reklam

"Hela din personlighet utstrålar styrka och positivism, och budskapet som du framför är ju det som vi behöver påminna oss om varje dag, att det är inom oss själva vi måste hämta tron, motivationen och fokus för att få kraften att genomföra de handlingar som gör att vi når våra mål!

- Carina Jenslid, Controller, Region Norrbotten

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: