Föreläsningar | Anna Pugacova

Föreläsningar

Anna Pugačova arbetar som föreläsare, författare, mental coach  och erbjuder skräddarsydda utbildningar, föreläsningar och workshops riktade till organisationer och företag. Vanliga ämnen som efterfrågas är ledarskap, kommunikation och motivation där medarbetarnas arbetsglädje står i centrum. Anna brinner för personlig utveckling och för att lyfta varje enskild individs potential till nya höjder.

2019 debuterade hon som författare med sin självbiografi  ”Mig krossar du aldrig”, där hennes historia från fattigt barnhemsbarn till framgångsrik företagare skildras. I sina föreläsningar tar Anna upp vikten av att varje människa känner tillhörighet och får möjlighet att växa, både i privatlivet och arbetslivet.

2020 släpper hon sin andra bok The Bliss Point of Entrepreneurship – build successful businesses by implementing these 3 key ingredients”. Den handlar om enkla metoder för att bygga framgångsrika företag. Med boken vill hon inspirera och ge råd till andra företagare.

Varmt välkomna att ta kontakt med mig för frågor och bokningar info@annapugacova.se


"Great leaders are willing to sacrifice the numbers to save the people. 

Poor leaders sacrifice the people to save the numbers."

- Simon Sinek

Mest bokade föreläsningar 2019/2020

Annas nya bok om entreprenörskap "The Bliss Point of Enthreprenourship"

NYHET! Språk ENG/SWE

Have you been struggling in your business for a long time? Do you feel like you have done it all but still can’t see the result? Or have you lost the spark after working for decades in your field? 
Or maybe you’re wondering, ‘How can I create the life and business on my terms while still doing what I love?’
If that’s your situation right now, curl up with The Bliss Point of Entrepreneurship!
What if I told you there is a simpler way to feeling personal and financial success in your business and life?
In this speech and tiny book, The Bliss Point of Entrepreneurship Anna offers you a simple but yet so powerful idea of how you can implement 3 key ingredients in your business in order to succeed while still doing what you love. She also shares a part of her personal story: years filled with financial insecurity, abuse and poor life conditions, stresses and failures, while still being able to keep the hope for a better future. 


TID: 60 min PRIS: 18 000 kr exklusive moms

För mer info och bokningar skriv till: info@annapugacova.com

‘I am so proud to know Anna; through her first book to this book; she is constantly on and producing value for her audience. Many people have esteemed knowledge, but when Anna shares her knowledge you learn from a passion which is so infectious that mere obstacles will disappear for you too.’

Charmaine de Souza,

Queen of the Vision at www.BusinessMobiles.com

| Official Member of the Forbes Business Council at Forbes Business Council, London


"Se möjligheter och inspirera(s) i förändringsarbete"

I min föreläsning lägger jag fokus på individen för att öka dennes självkännedomen. Mer specifikt handlar detta om att individen blir medveten om sina handlingar, beteenden, tankar och känslor. Även drivkrafter, värderingar och motivation hör hit liksom det psykiska och fysiska välmåendet.

Självkännedomen är viktigt för att kunna jobba i en grupp eller arbetslag, och när en individ förstår och kan se sin egen roll blir grupparbetet så mycket lättare.

TID: 45 min - 60 min PRIS: 18 000 kr exklusive moms

För mer info och bokningar skriv till: info@annapugacova.com

"Hela din personlighet utstrålar styrka och positivism, och budskapet som du framför är ju det som vi behöver påminna oss om varje dag, att det är inom oss själva vi måste hämta tron, motivationen och fokus för att få kraften att genomföra de handlingar som gör att vi når våra mål!"

Carina Jenslid 

 Controller, Economy and Planning Department, Region Norrbotten


Att lämna sociala medier

NYHET!

"Driva företag utan sociala medier"

Efter 8 år som företagare i den digitala världen så väljer jag att ta ett steg tillbaka och lämna mina plattformer. Samtidigt som många fler väljer att starta sin social media resa på grund av Corona-krisen. Är det ett rätt beslut eller är jag bara galen? 

Under föreläsningen svarar jag på bland annat följande frågor. 

  • Varför tar jag det här beslutet?  Och varför bör du fundera över det också?
  • Hur går vi vidare? Hur ska vi hitta nya kunder?
  • ​Är det ens möjligt för en solo-entreprenör att driva ett företag utanför sociala medier?

TID: 45 min - 60 min PRIS: 18 000 kr exklusive moms

För mer info och bokningar skriv till: info@annapugacova.com

”Jag valde Anna som businesscoach för att hjälpa mig med strategier i mitt företag. Det gjorde jag för jag vill ha någon som på riktigt lyssnade på vad jag vill med mitt företag och var jag var någonstans så jag kunde ta mitt företag mot mina drömmar och mål. Det var det bästa jag kunde gjort! Anna har hjärtat, strategierna och hon såg och lyssnade på vad jag behövde. Att hon sedan levererar både budskap, konkreta verktyg vänligt och tydligt gjorde att jag på drygt en månad hade tjänat in de pengar jag lagt på att anlita Anna. Med hjärta, passion och tydliga verktyg kan jag nu åstadkomma exakt vad jag vill i mitt företag."

NINA BERG

Driver ”Nina Berg- en spark i röven”


"Mig krossar du aldrig" - min resa från att överleva till att leva. 

Mig krossar du aldrig är en gripande och inspirerande livshistoria om entreprenören Anna Pugacova, vars resa från barnhemmet i Lettland till framgångsrik affärskvinna berört många. Född in i en missbruksfamilj blev Anna och hennes syskon tidigt omhändertagna av socialen och placerade på barnhem. Vid nio års ålder började den fysiska och psykiska misshandeln när Anna placerades hos en fosterfamilj. När en lärare tre år senare äntligen slog larm hade hungern, slagen och det hårda arbetet nästan krossat henne. De men som uppstod efter dessa år kom att följa

Anna genom uppväxten och gjorde livet till en ständig kamp, men drömmen om att en dag få leva ett lyckligt liv gav henne mod och drivkraft att kämpa för sin framtid. Detta är en berättelse om att vända sina rädslor till drivkrafter och att aldrig sluta slåss för sina drömmar. 

”Trots mina dåliga förutsättningar och stora chanser att misslyckas fann jag modet att leva mitt liv fullt ut. Att bli den kvinna jag är idag som vågar ta plats och motivera andra att ta för sig av livet.”

"Mig krossar du aldrig" - min resa från att överleva till att leva är Annas debutbok som publicerades maj 2019. Tryck av andra upplagan beställdes redan juni 2019. 

TID: 45 min - 60 min PRIS: 18 000 kr exklusive moms

För mer info och bokningar skriv till: info@annapugacova.com

Beställ boken här: https://bit.ly/3h1ms7K

"Din föreläsning gav effekt till en av ekonomi- och planeringscheferna inom en sjukvårdsdivision, han la upp en bild under gårdagen utifrån din föreläsning och dina strategier, som handlar om vår organisation och hur vi kan förändra sjukvården och dess arbetssätt."

CARINA JENSLID

 Controller, Economy and Planning Department, Region Norrbotten


WORKSHOP 'FRÅN INDIVID TILL GRUPP'

Del två är ”Från individ till en grupp”. Vi är vår egen och varandras arbetsmiljö och därför fokuserar workshopen på individen och det fysiska och psykiska välmåendet.

Genom övningen ”Lyckans Hjul”, där jag guidar alla deltagare genom 12 livsområden som är avgörande för vårt välbefinnande, utvärderar medarbetarna sitt eget liv. Tillsammans i grupper ger vi sedan tips och råd till varandra för att förbättra eller förändra ett visst område. Vi tenderar att vara mycket bättre på att ge råd till andra men när det kommer till oss själva är detta inte alltid lika lätt. Workshopen ger tid till dialog och reflektion över vårt eget samspel med kollegor och grupper.

Denna workshop fokuserar på att öka medarbetarnas handlingskraft, känsla av delaktighet och meningsfullhet framförallt i sina egna liv men även på arbetsplatsen. Vi jobbar med att se och förstå sig själv först samt se sina egna och andras styrkor och förmågor.

 TID: 45 min - 60 min PRIS: 18 000 kr exklusive moms Ett paketpris erbjudande vid bokning av föreläsning och workshop gäller. Fråga efter priset. 

För mer info och bokningar skriv till: info@annapugacova.com

Tidigare uppdragsgivare