EXKLUSIVT | Anna Pugacova
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds


Detta är ett EXKLUSIVT erbjudande med ett begränsad antal platser!


Varför ELDKVINNAN?

Jag möter varje dag kvinnor som inte kliver in i sin kraft och det gör mig helt ärligt ledsen att se så många kompromissa, förminska och prioritera bort sig själva. Jag vill att du ska LYSA för att jag vet att du vill göra det. 

Elden är en symbol för MOD och FOKUS. När vi väljer kliva över våra rädslor och begränsningar och FOKUSERAR på det som är viktigt i våra liv (dig själv, din energi, dina drömmar, dina mål, din hälsa etc.) så börjar vi LEVA på riktigt. ELD är också fylld med LIV och ENERGI som är något vi alla behöver för att räknas som "levande”. Problemet är att om vi använder vår tid och energi till fel saker (gäller alla områden i livet) så tömmer vi våra egna resurser. Vi hamnar i ekorrhjulet och känner oss trötta och vilsna. Ingen dröm eller mål kommer att överleva i den miljön! 

ELDKVINNAN's Mastermind fokuserar på DIG, dina STYRKOR och att lyfta fram dessa. Att få dig att VÅGA kliva fram, VÅGA ta steget, våga TA PLATS, SYNAS, ÄGA din expertis och verkligen steppa upp!


UPPLÄGG: 

Pågår i 3 månader med max 8 kvinnor. Jag kommer att hjälpa DIG att bygga ett STARKT varumärke, STARKA verksamheter och STÄRKA din inre stjärna för att du ska lysa ännu mer.

Vi kommer att lära oss att vara: Synliga, Våga ta plats, Kommunicera, Sälja, Inspirera och positivt påverka andras liv MEN framförallt våra egna liv.

Driva företag utanför boxen
Vinnarens mindset
Hitta bränsle till din energitank
Hjärtcentrerat ledarskap och livsstil
Sälja ÄR roligt
Att driva och leda hållbart & hälsosamt
En attraktiv kommunikationsplan
Att leva  i överflöd
Nyttiga strategier och verktyg

Allt för att hjälpa dig att kommunicera ut, nå DIN kund, marknadsföra dina tjänster, våga äga din expertis och sälja som om det var något som du alltid kunnat  göra. 

VI KOMMER ATT HA:

  • KICK-OFF samtal 
  • Tema dagar
  • Workshops LIVE
  • Coachingsamtal
  • Veckovis schema/planering
  • Kontinuerligt stöd och ett inspirerande nätverk 
BONUSAR
  • YOUR time to shine (detta är något alldeles extra) 
  • En kollega (att vara en företagare kan kännas ensamt ibland... men nu ändrar vi på det!)
  • Besök av EXPERTER innom olika brancher

Skillnaden mellan ELDKVINNAN och mina andra tjänster är: här begränsas deltagandet till max 8 kvinnor, jag står vid din sida och är med dig varje dag. Det är olika upplägg varje vecka. Det blir kraftfullt, starkt och sårbart med fokus på MOD och att VÅGA.


VI KOMMER GÅ DJUPT OCH SIKTA HÖGT

GÅ DJUPT: lära känna dig själva på ett djupare plan och komma i kontakt med dina fyra kroppar. Den fysiska, mentala, emotionella och spirituella kroppen. 

SIKTA HÖGT: Vi kommer att sikta mot himmelen och jobba mot dina drömmar, mål och visioner.


VEM ÄR EN ELDKVINNA? En ELDKVINNA kan vara en kollega, chef, entreprenör, en företagare eller ja, även en mamma. Du får vara precis den DU är eller den du vill vara. Det enda som krävs är att DU brinner för något som du vill synliggöra och förmedla till dina medmänniskor. Det spelar ingen roll vilken yrkesgrupp du kommer ifrån! Detta är för alla! 

quote-left

"Din föreläsning gav effekt till en av ekonomi- och planeringscheferna inom en sjukvårdsdivision, han la upp en bild under gårdagen utifrån din föreläsning och dina strategier, som handlar om vår organisation och hur vi kan förändra sjukvården och dess arbetssätt."

- Controller, Region Norrbotten

quote-right
quote-left

Upplevelsen med Anna är omvälvande, intressant, givande och inspirerande. Hon är mycket skicklig, kunnig, positiv och full av energi. Efter vårt samarbete känner jag mig full av tankar och det fungerar mycket bättre. Vill gärna att du kommer fler gånger!

- deltagare, KE-Reklam

quote-right
quote-left

"Hela din personlighet utstrålar styrka och positivism, och budskapet som du framför är ju det som vi behöver påminna oss om varje dag, att det är inom oss själva vi måste hämta tron, motivationen och fokus för att få kraften att genomföra de handlingar som gör att vi når våra mål!

- Carina Jenslid, Controller, Region Norrbotten

quote-right