ELDKVINNAN | Anna Pugacova
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds


Detta är ett EXKLUSIVT erbjudande med ett begränsad antal platser!


MASTERMIND ELDKVINNAN HAR REDAN BÖRJAT. DU KAN SKRIVA UPP DIG PÅ VÄNTELISTAN FÖR ATT VETA NÄR DEN ÖPPNAR IGEN.


Varför ELDKVINNAN?

Jag möter varje dag kvinnor som inte kliver in i sin kraft och det gör mig helt ärligt ledsen att se så många kompromissa, förminska och prioritera bort sig själva. Jag vill att du ska LYSA för att jag vet att du vill göra det. 

Elden är en symbol för MOD och FOKUS. När vi väljer kliva över våra rädslor och begränsningar och FOKUSERAR på det som är viktigt i våra liv (dig själv, din energi, dina drömmar, dina mål, din hälsa etc.) så börjar vi LEVA på riktigt. ELD är också fylld med LIV och ENERGI som är något vi alla behöver för att räknas som "levande”. Problemet är att om vi använder vår tid och energi till fel saker (gäller alla områden i livet) så tömmer vi våra egna resurser. Vi hamnar i ekorrhjulet och känner oss trötta och vilsna. Ingen dröm eller mål kommer att överleva i den miljön! 

ELDKVINNAN's Mastermind fokuserar på DIG, dina STYRKOR och att lyfta fram dessa. Att få dig att VÅGA kliva fram, VÅGA ta steget, våga TA PLATS, SYNAS, ÄGA din expertis och verkligen steppa upp!


UPPLÄGG: 

Pågår i 3 månader med max 8 kvinnor. Jag kommer att hjälpa DIG att bygga ett STARKT varumärke, STARKA verksamheter och STÄRKA din inre stjärna för att du ska lysa ännu mer.

Driva företag utanför boxen
Vinnarens mindset
Hitta bränsle till din energitank
Hjärtcentrerat ledarskap och livsstil
Sälja ÄR roligt
Att driva och leda hållbart & hälsosamt
En attraktiv kommunikationsplan
Att leva  i överflöd
Nyttiga strategier och verktyg

Vi kommer att lära oss att vara: synliga, våga ta plats, kommunicera, sälja, inspirera och positivt påverka andras liv MEN framförallt våra egna liv. Samt hitta balansen mellan det vi GÖR och hur vi MÅR. Allt från att paketera dina tjänster och produkter, målsättning, struktur, HOW TO..., feedback, stöd, business coaching, mindset träning m.m till att tro på sina förmågor, prioritera sig själv och sätta gränser. 

Allt för att hjälpa dig att kommunicera ut, nå DIN kund, marknadsföra dina tjänster, våga äga din expertis och sälja som om det var något som du alltid kunnat  göra. 

VI KOMMER ATT HA:

 • KICK-OFF samtal 
 • Tema dagar
 • Workshops och föreläsningar LIVE varje vecka 
 • Coachingsamtal
 • Veckovis schema/planering
 • Kontinuerligt stöd och ett inspirerande nätverk
 •  En kollega (att vara en företagare kan kännas ensamt ibland... men nu ändrar vi på det!)
BONUSAR - spara över 15 000 kronor om du anmäler dig senast idag!
 • YOUR time to shine (detta är något alldeles extra) 
 • 2000 kronor rabatt på avgiften för Eldkvinnan (spara 2000 kronor)
 • Möten med experterna inom olika branscher (mental träning, sälj, planering, kost och hälsa, coaching, branding m.m.) Dessa personer tar allt från 1500kr till 5000kr i timme men det blir kostnadsfritt för dig (spara minst 10 000 kronor)
 • 4 Inspelningarna av mina live workshops om: sälj, blockeringar, FLOW och synlighet. Plus en arbetsbok för varje workshop. (spara 2000 kronor)
 • Kick-off business-coaching samtal för att kickstarta din resa och förändringsprocessen i ditt företag (spara 1200 kronor)

Skillnaden mellan ELDKVINNAN och mina andra tjänster är: här begränsas deltagandet till max 8 kvinnor, jag står vid din sida och är med dig varje dag. Det är olika upplägg varje vecka. Det blir kraftfullt, starkt och sårbart med fokus på MOD och att VÅGA.

VI KOMMER GÅ DJUPT OCH SIKTA HÖGT

GÅ DJUPT: lära känna dig själva på ett djupare plan och komma i kontakt med dina fyra kroppar. Den fysiska, mentala, emotionella och spirituella kroppen. 

SIKTA HÖGT: Vi kommer att sikta högt och jobba mot dina drömmar, mål och visioner.


VEM ÄR EN ELDKVINNA? En ELDKVINNA kan vara en kollega, chef, entreprenör, en företagare eller ja, även en mamma. Du får vara precis den DU är eller den du vill vara. Det enda som krävs är att DU brinner för något som du vill synliggöra och förmedla till dina medmänniskor.

quote-left

"Din föreläsning gav effekt till en av ekonomi- och planeringscheferna inom en sjukvårdsdivision, han la upp en bild under gårdagen utifrån din föreläsning och dina strategier, som handlar om vår organisation och hur vi kan förändra sjukvården och dess arbetssätt."

- Controller, Region Norrbotten

quote-right
quote-left

Upplevelsen med Anna är omvälvande, intressant, givande och inspirerande. Hon är mycket skicklig, kunnig, positiv och full av energi. Efter vårt samarbete känner jag mig full av tankar och det fungerar mycket bättre. Vill gärna att du kommer fler gånger!

- deltagare, KE-Reklam

quote-right
quote-left

"Hela din personlighet utstrålar styrka och positivism, och budskapet som du framför är ju det som vi behöver påminna oss om varje dag, att det är inom oss själva vi måste hämta tron, motivationen och fokus för att få kraften att genomföra de handlingar som gör att vi når våra mål!

- Carina Jenslid, Controller, Region Norrbotten

quote-right
Vid bokning av coachingpaket (MJUKstart, OMstart, Hållbar förändring året runt, ELDKVINNAN, VIP-coaching, Business coaching) 
 1. Du bokar alla samtal enligt ditt coachingpaket genom direktlänken som du fått av mig.
 2. Det är upp till dig att följa upp och boka in dina samtal. 
 3. Samtalen går att boka med minst tio dagars mellanrum. 
 4. Samtalen förbrukas om du inte använder dem inom 6 månader. 
 5. Vid uteblivna samtal görs det inga återbetalningar.
 6. Samtal sker online via ZOOM eller på mitt kontor på varvsgatan 41 i Luleå.
 7. När det gäller ZOOM så klickar du bara på en länk jag skickar till dig innan vårt samtal på din telefon, dator eller platta.
 8. Under våra samtal ligger all fokus på DIG. Det innebär att det är du som väljer vad du vill fokusera på.
 9. Betalningen sker direkt eller på avbetalning månadsvis enligt överenskommelse. (max 6 månader) 
 10. Vid utebliven betalning kommer det ett påminnelse då du har 1 arbetsdaga på dig att göra din betalning. 
 11. Vid andra påminnelsemeddelande tillkommer 250kr på fakturan. 
 12. Det går inte att ångra ditt köp och det görs inga återbetalningar.