”Disconnected people” | Anna Pugacova

”Disconnected people”

Något som verkligen gjort mig både ledsen och irriterad är något som jag kallar för ”disconnected people”. Vilka är de? De är människor som anslutit sig till wifi, 4G, Google konto, Facebook, Instagram, diverse appar eller andra program som finns i deras omedelbara närhet – telefonen. 

Jag blir både ledsen och irriterad av att se människor drunkna i den lilla boxen framför sig, när de istället skulle kunna ge allt och drunkna i sina relationer istället. Vad menar jag med det? Jag menar att vara fullt närvarande, lyssna, vara lyhörd, visa intresse, bekräfta, följa personens blick och kroppsspråk. Ja, allt annat som du går miste om när din blick drunknar i din telefon. 

Det personen säger till dig med hjälp av ord är i det hela obetydligt. Varför? För att ögonen, en blick, ett ansiktsuttryck eller mungipor kan avslöja så mycket mer. Det är så lätt att missa det för att det handlar om millisekunder just där och då. Om du har missat det – så är det borta för alltid. Då har du gått miste om berättelser, människor, känslor och upplevelser som skulle gett dig så mycket mer än du trott från början. 

Bättre relationer med dina kamrater. 

Bättre relationer med dina medmänniskor. 

Bättre relationer med din partner/sambo/fru/make.

Bättre relationer med dina barn. 

… dina grannar, chefer, kollegor, träningskompisar m.m

Idag skulle jag vilja uppmana dig att lyfta din blick och istället rikta den mot människan som står mitt emot dig och vill få kontakt med dig. Din partner, ditt barn, din kollega, din kompis etc. Annars kommer vi alla en dag drunkna i ensamheten, i trasiga relationer och brustna hjärta. Osedda, obekräftade och olyckliga. 

Gå ut idag och se, bekräfta och lyssna med hela din kropp och inte bara dina öron. Du kommer att förändra någons dag och framförallt din egen. För du kommer att se och uppleva något som du kanske annars hade gått miste om, kanske något jätteviktigt? 

Vill du känna dig sedd, bekräftad och inspirerad?

Vill du skapa positiva förändringar? 

Boka gärna ett kostnadsfritt samtal kallat ”Kaffe med Anna” så tar vi det därifrån! Klicka här: … 

Klicka här

Jag utbildar, coachar och föreläser både för individer och grupper, privatpersoner och företag.

Klicka här

SPREAD THE LOVE

Gilla gärna, dela eller kommentera inlägget och inspirera någon i din omgivning!

Kram, Anna Pugacova – Lyckoexperten

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: