Jobba med mig – Anna Pugacova


Med en lång erfarenhet och stark passion för sitt arbete coachar och utbildar Anna företag och privatpersoner inom personlig utveckling. Förutom detta gör Anna allt hon kan för att i sociala medier och verkliga livet inspirera människor att hitta sig själva och känna glädjen i vardagen.


quote-left

Det är allt för ofta man fastnar i negativa spiraler men tack vare dig har jag fått en riktig tankeställare och kommer att försöka se på saker med andra ögon. 

quote-right

En privatperson 

J. Apelqvist

quote-left

Bästa investeringen är att gå på föreläsningen "Lyckans Algoritm" Super nöjd och rekommenderar starkt! Du gör ett riktigt bra jobb Anna!

quote-right

En privatperson

S. Pohjanen

quote-left

"Det här är verkligen en föreläsning alla borde gå på. Tre timmar bara flög förbi, hade önskat att man hade kunnat få denna föreläsning som en heldagsutbildning. "

quote-right

En privatperson

J. Apelqvist

“Er guide till en framgångsrik och hälsosam arbetsplats!"

 I mina uppdrag för företag är jag eran guide till en framgångsrik och hälsosam arbetsplats, där jag först och främst fokuserar på arbetsmiljöfrågor, stresshantering, ledarskap, personlig utveckling och hälsa. Detta gör jag genom att föreläsa, hålla i events, workshops etc.


Jag har haft äran att jobba med stora som små företag som Solar, Ahlsell, Stora Nolia, KE-Reklam, Gällivare Kommun, LRF, Almi etc. 

Boka gärna: motivations och inspirationsföreläsningar, utbildningar, After Work etc. Hör gärna av dig till info@annapugacova.com för att hitta det som passar just dig och dina behov!

För att läsa mer klicka på bilden ovan eller här: https://annapugacova.com/foretag

"Din guide till lycka och framgång!"

Jag vet att du vill också bli av med det gamla livet och sättet att leva och:

  • Vakna med glädje och känna dig uppfylld!
  • Må bra i ditt inre hem, hitta din passion och förvandla dina relationer!
  • Få verktyg - veta vad och hur man ska göra!
  • Äntligen älska och äga ditt eget liv!

Hör gärna av dig till info@annapugacova.com för att hitta det som passar just dig och dina behov!

För att läsa mer klicka på bilden ovan eller här: ​https://annapugacova.com/personlig