Jobba med mig | Anna Pugacova


Med en lång erfarenhet och stark passion för sitt arbete coachar och utbildar Anna företag och privatpersoner inom personlig utveckling. Förutom detta gör Anna allt hon kan för att i sociala medier och verkliga livet inspirera människor att hitta sig själva och känna glädjen i vardagen.


Det är allt för ofta man fastnar i negativa spiraler men tack vare dig har jag fått en riktig tankeställare och kommer att försöka se på saker med andra ögon. 

En privatperson 

J. Apelqvist

Bästa investeringen är att gå på föreläsningen "Lyckans Algoritm" Super nöjd och rekommenderar starkt! Du gör ett riktigt bra jobb Anna!

En privatperson

S. Pohjanen

"Det här är verkligen en föreläsning alla borde gå på. Tre timmar bara flög förbi, hade önskat att man hade kunnat få denna föreläsning som en heldagsutbildning. "

En privatperson

J. Apelqvist

“Er guide till en framgångsrik och hälsosam arbetsplats!"

Anna Pugačova arbetar som mental coach och erbjuder skräddarsydda utbildningar, föreläsningar och workshops riktade till organisationer och företag. Vanliga ämnen som efterfrågas är ledarskap, kommunikation och motivation där medarbetarnas arbetsglädje står i centrum. Anna brinner för personlig utveckling och för att lyfta varje enskild individs potential till nya höjder.

2019 debuterade hon som författare med sin självbiografi  ”Mig krossar du aldrig”, där hennes historia från fattigt barnhemsbarn till framgångsrik företagare skildras. I samband med lanseringen skapades också föreläsningen ”Så mycket kostar ett liv.” där Anna tar upp vikten av att varje människa känner tillhörighet och får möjlighet att växa, både i privatlivet och arbetslivet.

Boka gärna: motivations- och inspirationsföreläsningar, utbildningar, After Work etc. Hör av dig till info@annapugacova.com för att hitta det som passar just dig och dina behov!

För att läsa mer klicka på bilden ovan eller här: https://annapugacova.com/foretag

"Din guide till lycka och framgång!"

Jag vet att du också vill bli av med det gamla livet och sättet att leva för att:

  • Vakna med glädje och känna dig uppfylld!
  • Må bra i ditt inre hem, hitta din passion och förvandla dina relationer!
  • Få verktyg - veta vad och hur man ska göra!
  • Äntligen älska och äga ditt eget liv!

Hör gärna av dig till info@annapugacova.com för att hitta det som passar just dig och dina behov!

För att läsa mer klicka på bilden ovan eller här: ​https://annapugacova.com/personlig