THE POWER OF CHECKLIST | Anna Pugacova

THE POWER OF CHECKLIST

Idag vill jag dela någots speciellt med dig – min dagens “to-do” eller checklista. 

Jag ÄLSKAR att göra checklistor. Varje dag. Ibland flera gånger om dagen. 

Varför? Cheklistor och planering håller mitt huvud tom och ren. Det är som att städa sitt rum eller bädda sin säng för att hålla det rent i rummet. 

Ditt huvud, din hjärna är som dit hem. 

I min checklista inkluderar jag saker som jag VILL, MÅSTE och KÄNNER FÖR att göra för att hålla balansen mellan det roliga och nödvändiga. 

Jag följer vissa morgonrutiner som tex. dricka vatten direkt på morgonen. (glaset med vatten ställer jag fram redan kvällen innan) Eller jag väljer ett ord för dagen som jag behöver just där och då. 

Varje dag gör jag något som ger mig känsla av framgång i företaget. Tex. coachingsamtal, möten med mina ELDKVINNOR, jag ger feedback till mina kunder, jag håller i workshops, besöker andra företagare m.m 

Varje dag ser jag till att jag har några MOMENTS som hjälper mig att stanna upp och checka in i mid själv. Hur känns det egentligen? Känns det meningsfullt? Lever jag i nuet? 

Jag är en spontant person så ibland händer det bara saker. Och jag välkomnar alla spontana händelser och möten med ett leende eller skratt. Som tex. när jag skulle gå på gymmet och ha YOGA kl 7 men när jag väl stod där så insåg jag att jag kommit en dag för tidigt. Inget att göra åt saken – bara att le. Eftersom jag ändå var där så tog jag en bastu istället. 

Har du en checklista? 

Hur tänker du när du gör en? 

Hur ser den ut? 

SPREAD THE LOVE – Gilla gärna, dela eller kommentera inlägget och inspirera någon i din omgivning!

För kurser, coaching, priser m.m skriv till info@annapugacova.com

Kram, Anna Pugacova

Föreläsare, författare & mental coach

This list was inspired by THE CHECKLIST BOOK by Alexandra Franzen. Get the book at your local bookstore, local public library, or order it online: http://bit.ly/the-checklist-book

Boka ett kostnadsfritt 30 min 1:1 workshop “Från vision till verklighet 2020” och förändra ditt liv och ditt företag redan idag!

Mer inspiration och verktyg hittar du i min privata fbgrupp “VÅGA 2020” – en mötesplats för kvinnliga entreprenörer och eldsjälar som vill skapa positiva förändringar i sitt liv.

Förvandla dina rädslor till drivkrafter och sluta aldrig slåss för dina drömmar. Läs min självbiografi och inspireras till förändringar.

Nyfiken på coaching? Boka ett kostnadsfritt 30 min introduktionssamtal med mig “Kaffe med Anna” (online zoom möte)

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: