Så blir du framgångsrik (eller inte) | Anna Pugacova

Så blir du framgångsrik (eller inte)

Visste du att de som lyckas och inte lyckas, blir framgångsrika och icke framgångsrika, har ganska mycket gemensamt. Idag vill jag berätta en sak som vi alla har gemensamt, oavsett om vi lyckas med våra drömmar och mål eller inte. 

“Som vi alla vet så hänger allt i livet ihop. Börjar ditt företag blomstra börjar också ditt eget liv och din egen känsla att blomstra på samma sätt. “ – Anna Pugacova

Vad är det som de har gemensamt, de som lyckas och de som inte göra det då? Den största gemensamma punkten är att vi alla – oavsett vilka vi är, vad vi jobbar med, hur lyckliga, framgångsrika eller icke framgångsrika vi är – har drömmar och mål. Något vi vill ha ut av livet. Vi gör drömlistor, vision boards, planerar för kommande år. Jag menar inte enbart i företaget utan även i privatlivet. Hälsa kost, kroppen, mentala hälsa, jobbet och privatlivet. Ja, inom alla områden har vi drömmar eller längtan att komma någonstans. Det är det som är gemensamt för både dem som lyckas och för dem som inte lyckas.

Men, skillnaden som avgör vilka som kommer dit eller når visionen och uppfyller längtan efter något bättre är vägen dit. Processen eller systemet dit. Hur vi tar oss dit vi vill vara. För det är jättemånga som använder önsketänkandet att det blir bättre nästa år, på måndag och så vidare. Att jag ska börja på måndag, om inte denna måndagen så nästa måndag. Så det är önsketänkandet som gör att personen inte når sina drömmar och mål. 

De som lyckas gör faktiskt något helt annat, de fokuserar inte på målet eller resultatet utan på systemet och vägen dit. Målet är bara som en vision, de är som en lins som du kikar igenom som håller dig på rätt spår. Men det är vägen dit som kommer ta dig dit du vill. Så vill du sälja mer i företaget är det inte högre försäljning du vill ha egentligen, det du behöver är att ha bättre säljvanor. Vill du nå fler kunder behöver du förbättra kommunikationen och skapa bättre vanor för kommunicering. Om du vill skapa mer ordning i ditt liv behöver du bättre ordningsvanor. 

“Genom att göra dem om och om igen garanterar jag dig att om ett halvår så kommer du faktiskt känna dig riktigt nöjd med vad du åstadkommit.” – Anna Pugacova

Eldkvinnan, mitt exklusiva master mind för kvinnliga företagare och entreprenörer handlar om just detta. Att vi skapar ett system på hur vi ska nå våra mål och drömmar så det inte blir önsketänkande utan din verklighet. Det är detta det handlar om. För drömmar och mål har vi alla, det som är skillnaden är de faktiska stegen som tas för att komma dit. 

Istället för att sitta och önska att något vore annorlunda och fortsätta göra som man alltid gjort behöver man göra något åt det. Men jag förstår att det inte är lätt att veta om alla olika system, hur man ska göra etc. Det är därför som Eldkvinnan, min tre månaders master mind, handlar om just det här. Att vi hittar struktur, klarhet och tar action steps. Samt att vi har accountability möten, att vi har en gemenskap och framgångsanda i Eldkvinnan som gör att vi tillsammans lyckas komma dit vi vill. Det är den stora skillnaden på vilka som lyckas och inte. Vägen dit skiljer oss åt. 

Om du är nyfiken på Eldkvinnan vill jag att du hör av dig till mig så berättar jag mer om upplägget och vad det handlar om. Eldkvinnan har en tydlig struktur, nya områden som vi pratar och jobbar inom under 3 månader. Detta gör att vi har mer energi, mer lycka, glädje framgång, klarhet, struktur samt att vi tar de actionsteps som krävs för att vi ska nå våra mål. Jag vill hjälpa dig komma dit du vill. Med rätt vägledning och rätt struktur kan du komma dit du göra detta!

Hör av dig så kan jag berätta mer om Eldkvinnan. Alldeles snart kör jag igång andra omgången av master mindet och jag vill se dig där, jag vill kalla dig för min Eld kollega! Kom och vara en av oss, Eldkvinnor! 

Skicka ett PM, DM eller skriv till info@annapugacova.com 

Ha en fantastiskt dag så syns och hörs vi snart igen!

SPREAD THE LOVE – Gilla gärna, dela eller kommentera inlägget och inspirera någon i din omgivning!

Kram, Anna Pugacova – föreläsare, författare & mental coach

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: