ÄR DU DEN PERSONEN DU VILL VARA? | Anna Pugacova

ÄR DU DEN PERSONEN DU VILL VARA?

Kommer du ihåg att vi i en live coaching pratade om att vara utvald? klicka här om du vill se och lyssna på den istället: https://bit.ly/2mcSmar)

Som utvald behöver du göra vissa förändringar i ditt liv för att du ska kunna vara ditt bästa jag. Och det är det jag vill prata om idag, för förändringar kommer alltid kräva ett visst mått av handling. Det är därför det kallas förändringar. Du kan inte fortsätta gå i samma gamla spår och önska att du kom fram till en ny destination. Förändringar är inte det lättaste, det vet alla. Det som vi varit programmerade att göra och som ligger oss väldigt nära är svårt att förändra. Det är lättare att skylla på alla andra, säga att hon eller han ska göra si eller så. Det är svårare att verkligen själv göra allt man vet att man borde göra. 

Jag vill utmana dig att verkligen vara den person du säger att du vill vara. Att verkligen göra de saker du säger att du vill göra, inte bara önska utan verkligen göra det. För ofta säger vi, ”jag önskar att jag kände si eller så”, ”hade det eller det”, ”lyckades med det eller det”. Men det krävs att du faktiskt gör det innan du ser resultat. Vi måste göra något först! Ta exempelvis en pennan, den kan jag ta på, mäta höjden och bredden på med mera. Jag ser den, därför tror jag att pennan finns. Men så är det inte med förändringar, vi måste faktiskt genomföra dem innan de visar sig! Till skillnad från den där pennan. Det kan också kännas som om man bara gör och gör en massa men aldrig får resultatet. Men det är för att vi har lättare att tro på det vi ser, direkt med ögat. Det kan kännas som att det i den här stunden inte händer någonting. Imorgon gör jag det igen och om en vecka gör jag det fortfarande men det händer ingenting. Kanske räknar du alla dagar som det inte händer något, men plötsligt mitt i allt, så känner du det. Oj, det har hänt något! Jag vet inte var, hur, eller när det hände men det känns på insidan! Därför behöver vi alla satsa på positiva förändringar i våra liv och göra dem, även när vi inte ser resultatet direkt! Det kommer inte alltid bli roligt men det är verkligen något du inte behöver känna att du behöver gå igenom ensam. 

Jag är här för att hjälpa och stötta dig i din resa för att du ska kunna leva ett liv på dina egna villkor.

För kurser, coaching, priser m.m skriv till info@annapugacova.com

Vi har sådana fantastiska samtal i den här live coaching gruppen ”Meningsfulla samtal & Positiva förändringar” kom och häng med.

SPREAD THE LOVE

Gilla gärna, dela eller kommentera inlägget och inspirera någon i din omgivning!

Kram, Anna Pugacova – Lyckoexperten

Föreläsare, författare och mental coach

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: