5 SANNINGAR DU BEHÖVER FÖRSTÅ FÖR ATT VÄXA SOM MÄNNISKA | Anna Pugacova

5 SANNINGAR DU BEHÖVER FÖRSTÅ FÖR ATT VÄXA SOM MÄNNISKA

Vi har sådana fantastiska samtal i den här live coaching gruppen ”Meningsfulla samtal & Positiva förändringar” som jag startade för att hjälpa DIG! Här är några sanningar som kom fram ur en av coachingmötena! (klicka här: https://bit.ly/2mcSmar om du vill lyssna och se istället)

1. Det är upp till oss själv att sätta gränser. Det är upp till oss att bestämma hur vi vill bli behandlade. Sätter du smala gränser kommer folk trampa på dig. Men om du börjar förstora gränserna och göra dem större och bredare, kommer människor inte ha utrymme att ta ifrån oss det vi själva behöver mest. Vår tid och energi! Med detta kommer att vi måste också lära oss att respektera den andre och dennes gränser. Så första sanningen är att det är upp till dig att sätta gränser mot andra människor och skapa riktlinjer i hur de får lov att bete sig mot dig. Du bestämmer vad som är ok och inte!

2. Människor som inte tycker det är ok att du tar plats kommer aldrig acceptera dig eller det du gör. De människor som inte bidrar till din lycka och välmående, kommer aldrig acceptera att du vågar göra något annorlunda eller är rak och ärlig. Det är de människorna du inte behöver i ditt liv. Du har inte råd med det, varken energi eller pengamässigt. Ingen har råd med dessa för vår tid här på jorden är begränsad. Det kanske låter hårt, men det är sagt med kärlek och omtanke. 

3. Alla har ett uppdrag här på jorden. Oavsett om man är föreläsare, coach eller författare så har alla en mening. Jag, Anna, är inte större bara för att jag gör dessa saker. Den största gåvan som jag kan göra i mitt liv är att vara den jag verkligen är. Mitt sanna jag! Och verkligen ta vara på varje sekund jag fått på den här jorden .

4. Vi kan alla resa oss igen! Vi har alla allt vi behöver för att kunna resa oss efter stora motgångar. Vi behöver bara bestämma oss för det. Jag har blivit knäckt och krossad största delen av mitt liv, att jag finns här idag är tack vare min vilja att resa mig igen och igen. Just nu är jag där jag är idag och mår som jag gör tack vare att jag reste mig. Därför kan ingen krossa mig igen. Men detta är bara för att jag valde, jag bestämde mig för att resa mig! Oavsett hur andra behandlade mig och allt jag gått igenom. Du kan göra precis samma sak. Det är något som är tillgängligt för alla.

5. Den enda garantin du får för att du (förmodligen) aldrig kommer känna negativa känslor igen är att vara död. Så länge du lever kommer du behöva gå både upp och ned i alla känslor. Både goda och mindre goda. It is what it is.

SPREAD THE LOVE

Gilla gärna, dela eller kommentera inlägget och inspirera någon i din omgivning!

Kram, Anna Pugacova – Lyckoexperten

Föreläsare, författare och mental coach

För kurser, coaching, priser m.m skriv till info@annapugacova.com

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: