Om Mig – Anna Pugacova insert_pixel_code_here

"Just as the caterpillar thought it's life was over it flapped it's wings and became a beautiful butterfly- Now thats what you call a transformation!"

Med mina starka och berörande livshistoria, min energi och kärlek för mänskligheten berör jag och inspirerar till en förändring. Jag fångar de i min energifält och ger de en möjlighet att uppleva livet som aldrig förr. Jag beskriver saker från hjärtat och ser varje människa som individ. Dessutom är jag väldigt praktisk i mitt sätt att jobba och hjälpa människor. Det ska vara en balans mellan vad du känner, vad du tänker och vad du gör. Detta leder till att människor känner sig bekräftade, inspirerade till handling, de har mer klarhet och struktur, arbetsglädje och ökad självkänsla.

If I can - You can too!

quote-left

"Tack Anna för att du hjälpte mig att flippa perspektiv på min situation!
Jag befinner mig verkligen i den bästa tänkbara position för att utvecklas till en allt vackrare person!"

quote-right

En privatperson

M. Oskarsson

quote-left

"Tack för de här dagarna, vi är väldigt nöjda med hur dagarna, föreläsningarna och diskussionerna varit i grupperna, det har varit roligt!"

quote-right

Ett företagskund

A. Markström

quote-left

"Jag är så glad att jag tog chansen och investerade min tid i detta. Det känns som att jag har hittat fokusknappen och att bilden som beskriver vad jag vill plötsligt blev tydlig och skarp!"

quote-right

En privatperson

K. Lindmark

År 2012 packade jag ner en väska och lämnade mitt hemland Lettland för att starta ett nytt liv i Sverige. Allt jag ville var att lämna fattigdomen, eländet och mitt eget öde. Jag hade alla problem du kan tänka dig - relation, hälsa, ekonomi, jobb etc. Jag var trött på allt - på mitt krävande jobb som var så stressigt och pressande, på mitt boende som saknade värme och varmt vatten, på mina relationer som var endast destruktiva, på min dåliga hälsa och vikten som konstant gick bara uppåt och på mitt eget välmående och låga självkänsla då allt kändes bara fel och att hela livet, människor, hela landet och samhället var emot mig. Det kändes som att allt hände bara för att jag aldrig skulle känna mig lycklig och nöjd med mitt liv, mina relationer, min hälsa och kropp och mitt jobb.
Jag väntade på saker att hända och att någon annan kunde ge det hela till mig. Men en dag blev jag trött på mig själv och bestämde mig för att nu får det vara nog! Att det är dags för mig att stå upp för mig själv och skapa ett liv på mina egna villkor!
Efter åtta år i Sverige har jag lärt mig språket, skaffat fantastiska relationer, skapat ett nätverk och startat ett eget företag. Idag är jag en Lyckoexpert och jobbar som mental coach, inspirationsföreläsare och hälsostrateg. I februari 2019 kommer min första bok ut - självbiografi.
Jag har rest världen runt från Sydafrika till Mexico, Kalifornien, Florida och Europa för att både upptäcka världen och även gå på events med världskända inspirations gurus så som Tony Robbins, Wim Hoff etc. I mitt hemland Lettland har till och med spelat in en väldigt stark och inspirerande dokumentärfilm om min livsresa och hur man trots allt kan förändra sitt eget öde när man väl bestämmer sig för det och gör allt som krävs för att det ska bli så.

Anna has touched hearts all over the world with her passion, energy, fighting spirit and resilience. She walks with her head high through whatever life has served her, and teaches you to do the same. 

Anna helps people to find their own unique route to happiness and fulfillment, causing a domino effect across all areas of their lives - friendships, relationships, business and finance. Her live events for corporates and private groups consistently generate life-changing experiences and results on a deeply personal level for anyone who attends.