LISTEN & LEARN – Anna Pugacova insert_pixel_code_here

LISTEN & LEARN

đŸ„‡LISTEN & LEARNđŸ„‡

Glad tisdag! Hoppas att du trivs i det nya Äret. 

Jag var pÄ vÀg att skriva ett riktigt inspirerande och energirik inlÀgg imorse kl 7.30 men det blev bara en pannkaka av det.

IgĂ„r pĂ„ eftermiddagen började jag bli sĂ„ oerhört trött och hungrig att jag trodde att min maskin skulle gĂ„ in i vilolĂ€ge trots att jag stĂ„r upp med öppna ögonen. Jag gick och la mig och trodde att de skulle bli bĂ€ttre imorse. Men det blev inte sĂ„. Jag stig upp den vanliga tiden 5.40 och kĂ€nde bara “herre Jesus jag kĂ€nner ju mig helt slut” 

MĂ€rkte du att jag sa att jag KÄNDE mig helt slut? Rent teoretiskt borde jag inte vara det MEN det var sĂ„ jag KÄNDE.

Och dÀrför Àr det jÀtteviktigt att du faktiskt LYSSNAR pÄ vad din kropp signalerar till dig. 
Det Ă€r vĂ€ldigt lĂ€tt att bara köra pĂ„, köra vidare, ta en vĂ€rktablett eller en energidrink. Det du gör egentligen Ă€r att du blundar för hur du mĂ„r egentligen. Och det du egentligen sĂ€ger till dig sjĂ€lv och din kropp Ă€r att – du Ă€r inte nog viktig för att jag ska ta dig pĂ„ allvar.

Om din kropp kunde tala i ord skulle den sĂ€kert skrika pĂ„ dig “KAN DU BARA STANNA UPP???”
Men den kav varken prata eller skrika dĂ€remot kan den kommunicera pĂ„ ett annat sĂ€tt som Ă€r just det – KÄNSLOR!
Din kropp kommunicerar med dig genom att förmedla KÄNSLOR som tex. – stress, rĂ€dsla, trötthet, utbrĂ€ndhet, otillrĂ€cklig, oĂ€lskvĂ€rd, aldrig nog bra, nog smart, nog stor, nog smal. Och Ă€ven ledsamhet, perfektionism, ensamhet etc.

Din uppgift Ă€r att stanna upp och LYSSNA och KÄNNA efter och LÄRA DIG vad din kropp försöker sĂ€ga till dig. 

Det tar tid och trÀning att höra, se och förstÄ de signalerna men det Àr inget omöjligt för varken dig eller nÄgon annan.

*****
Det hela slutade med att jag gick och la mig igen och sov till kl 9. Vaknade, Ät frukost och gick pÄ en promenad. Sedan kom jag till jobbet. Och nu sitter jag hÀr och skrivet detta brev till dig och hoppas att den fick dig att stanna upp en stund.
NÄgra frÄgor till dig att reflektera över.(sÄklart att jag blir jÀtteglad om du vill dela dina tankar med mig)

  • Vad försöker din kropp att förmedla till dig?
  • Hur bra Ă€r du pĂ„ att LYSSNA?
  • Hur bra Ă€r du pĂ„ att GÖRA nĂ„got Ă„t saken?
  • Kör du bara pĂ„ eller stannar du upp och kĂ€nner efter?

******
Sedan vill jag  gÀrna avsluta med att det finns MASSOR MED information, kunskap och framförallt hjÀlp och stöd för kvinnor som dig för att DU ska mÄ BRA. (Du vet ju redan att det Àr just DET som Àr nyckel till ALLT)

Det som Àr det mest aktuella idag Àr: 

Det finns Àven andra saker som tex. events och förelÀsningar men de Àr mest för mindre grupper och företag.

Hör gĂ€rna av dig och berĂ€tta vad Ă€r det du lĂ€ngtar efter, tĂ€nker mest pĂ„ och kĂ€nner att du skulle behöva lite hjĂ€lp pĂ„ vĂ€gen. Om du vill prata med mig istĂ€llet boka “Kaffe med Anna” – ett kostnadsfritt coachingsamtal. klicka hĂ€r: https://annapugacova.as.me/kaffe-med-anna

Ha en vacker dag och KÄNN EFTER!

KRAM pÄ dig! 

SPREAD THE LOVE

Tycket du om det jag skrev? Gilla gÀrna, dela eller kommentera inlÀgget. Genom att dela kan du inspirera nÄgon i din omgivning!

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: