insert_pixel_code_here


Förbättra arbetsmiljö för både chefer, anställda och deras medmänniskor. Samt inspirera, skapa arbetsglädje och motivation att komma till jobbet. 


Är detta något som även ditt företag/din organisation och ledning har i sin framtidsvision?


Bjud in dina medarbetare, chefer och även samarbetspartners till en berörande, gripande och inspirerande livshistoria om hur du, mot alla odds, hittar livskraften och drivkraften att leva livet fullt ut. Det här är en berättelse att minnas, få drivkraft av och bevara i ditt hjärta för all framtid.


En föreläsning som kommer i sin tur att skapa:

  • Inspired action: handlingskraftiga och handligsinspirerande människor/personal
  • Ökad glädje på arbetsplatsen som sedan i sin tur leder till mindre gnäll, klagomål och negativitet. Bättre arbetsmiljö, ökad kreativitet, engagemang och motivation att komma till jobbet. 
  • En positiv framtidstro och självkänsla 


Låter det intressant för dig? Hör av dig till info@annapugacova.com

Livet ä​r inte bara en dans på rosor...

Det kan kännas som att andra kan knäcka dig och att ditt liv ligger i spillror. Ditt sinne, din kropp och allt du anser att du är, kan kännas trasigt och värdelöst. Ibland tappar man hoppet om en ljusare framtid.

Men - det finns en hemlig plats inom dig som INGEN kommer åt. Där finner du styrka att stå stadig när livet stormar. Den här platsen finns inom oss alla. Även hos de som haft det som allra värst. 

Följ med på en berörande, gripande och inspirerande livshistoria om hur man mot alla odds hittar livskraften och drivkraften att leva ett fullt liv. Ett lyckligt liv rent av, trots dåliga förutsättningar och oddsen att misslyckas är mycket större än att lyckas. Det här är en berättelse att minnas, få drivkraft från och bevara i ditt hjärta för all framtid.


Kan ett barnhem vara ett hem?

Kan en familj vara ett helvete?

 

Hur hittar man kraften och viljan att fortsätta lev?


Hur blir man en fungerande vuxen när man som ett barn blivit utsatt för fysiskt och psykisk våld, hunger, mobbning, fattigdom… ?


Anna vet, och nu vill hon berätta sin gripande historia för dig.


FÖR BOKNINGAR SKRIV TILLinfo@annapugacova.com


 

Min första bok - självbiografi kommer ut februari 2019! 


Nyfiken?

Lämna gärna ditt namn + epostadress så får du veta mer...

© Anna Pugacova Copyright All rights Reserved | Privacy Policy | Disclaimer